fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Putin, ridiculizat pentru că ar fi „trimis o sosie” în Ucraina: „O babușkă fără dinți”. Partea corpului care l-ar fi trădat

Putin, ridiculizat pentru că ar fi „trimis o sosie” în Ucraina: „O babușkă fără dinți”. Partea corpului care l-ar fi trădat


Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a mers într-o vizită-fulger în Ucraina, în Mariupol, oraș aflat în prezent sub ocupație rusă.

Nu de puține ori s-a vehiculat că Vladimir Putin își trimite sosiile în deplasările externe de mare risc, în care trebuie să se afișeze și în public. Acum, în urma vizitei sale în Mariupol, au apărut imagini și detalii care ridică multe semne de întrebare vizavi de fizionomia liderului de la Kremlin.

Vladimir Putin a fost ironizat după ce ar fi trimis o sosie în Mariupol, oraș ucrainean devastat de război, într-o vizită de înaltă securitate.

Anton Gerashchenko, înalt oficial de la Kiev, a postat trei imagini cu bărbia lui Putin, punând la îndoială faptul că Putin se teme de vizitele publice și că, de fapt, a folosit o sosie. Oficialul a glumit: „Ce se întâmplă cu bărbia ta, Putin?".

Se pare că în ultima vreme make-up artiștii săi (adică pentru recentele deplasări ale liderului rus în Crimeea și Mariupol) au trebuit să lucreze cu o copie de calitate destul de slabă, nici măcar o dublură, ci copia sa. Mă întreb care dintre ele a fost reală?", a ironizat consilierul ministrului de Interne al Ucrainei.

Una dintre imagini îl arăta pe Putin, în vârstă de 70 de ani, în urmă cu un an, la un discurs în fața Adunării Federale de la Moscova, în timp ce cealaltă arăta vizita raportată a lui Putin în portul naval Sevastopol din Crimeea, pe 18 martie.

Cea de-a treia fotografie a fost din imagini publicate a doua zi, care păreau să-l arate pe dictator în Mariupol, o localitate bombardată de război. 

În prima imagine, bărbia sa pare mai puțin lăsată și mai fermă, în timp ce în cea de-a doua imagine din Sevastopol pare mult mai căzută.

Potrivit DailyStar, o sursă rusă a declarat: "Are aceste momente în care arată ca o babușkă (bunică - n.trad.) fără dinți".

Au existat zvonuri puternice potrivit cărora Putin folosește o dublură pentru aparițiile publice și că este din ce în ce mai timorat să apară el însuși în timp ce războiul pe care l-a provocat în Ucraina continuă să facă ravagii.

Canalul Telegram General SVR, care urmărește informații despre război din interiorul Rusiei, a afirmat că Putin nu a fost la Sevastopol sau Mariupol.

Informația din resursele Kremlinului conform căreia Vladimir Putin a vizitat Crimeea și Mariupol NU este adevărată. În Crimeea, o sosie a președintelui a fost remarcată într-o vizită scurtă și doar de dragul unei ședințe foto video", au spus ei.

De asemenea, ei susțin că presupusei dubluri a lui Putin i-a fost "interzis să poarte conversații semnificative și să organizeze întâlniri lungi, temându-se de jena sau de o altă greșeală a dublurii".

În Mariupol, Putina fost văzut într-o plimbare la volanul unei mașini, seara, fără a purta centura de siguranță, în timp ce în jurul său nu a putut fi văzută nicio măsură de securitate, ceea ce a sporit speculațiile privind utilizarea unei sosii.

Președintele se afla în acel moment la multe sute de kilometri distanță, la căldură și în deplină siguranță", spun cei de la SVR.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30