fbpx
 
USR Ciurea solicită o mai bună amplasare a viitoarei săli de sport din comună

USR Ciurea solicită o mai bună amplasare a viitoarei săli de sport din comună


Prin vocea consilierilor săi locali, USR Ciurea susține inițiativa de a construi o sală de sport cu tribună pentru locuitorii comunei. Nu poate fi ignorată însă propunerea neinspirată a Primăriei de amplasare a noii săli. În Proiectul de Hotărâre al investiției, Primarul Cătălin Lupu a inclus mențiunea ca noua construcție să fie realizată în satul său natal, Curături.

Această dorință a alesului local nu are cum să nu ridice semne de întrebare. Atât poziția mărginașă a satului Curături în comună, cât și lipsa transportului în comun din sat, ar îngreuna mult accesul oamenilor la sala de sport. Mai mult decât atât, oamenii nici nu au fost consultați de către primar, care pare că nu le ascultă nevoile, ci își servește interesele. Este incredibil cum însuși primarul alege să diminueze din start beneficiile sălii de sport pentru mare parte din locuitorii comunei care ar putea ajunge doar cu greu la destinație.

Consilierii locali USR Ciurea cer o poziționare corectă a sălii, astfel încât să beneficieze ușor de ea cât mai mult oameni. Corect ar fi să se construiască sala în Lunca Cetățuii, acesta fiind cel mai mare sat al comunei, cu o populație aproximativ de 8.000 de oameni și localizat central. Lunca Cetățuii beneficiază de ample conexiuni de transport, deci toți locuitorii din Ciurea și din comunele vecine se vor putea deplasa cu ușurință spre locația unde pot să facă sport sau să urmărească evenimente sportive locale. De asemenea, în această zonă din comună există și mai multe variante de amplasament. O propunere a consilierilor în acest sens este zona Parcului Memorial, unde construcția noii săli ar contribui la dezvoltarea unui hub de interes comunal.

Dacă Primarul Lupu vrea să aducă investiția aproape de casă, consilierii USR Ciurea cer ca sala de sport să fie aproape de cât mai mulți oameni. Doar așa putem spune cu adevărat că noua sală este construită pentru oameni și nu pentru interese personale. Oamenii merită un spațiu de recreere accesibil tuturor. Toți locuitorii din Ciurea, de la mic la mare, trebuie să se poată bucura de noua sală, pentru sănătatea și relaxarea lor.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30