fbpx
 
Trei femei din Marea Britanie îl acuză pe Andrew Tate de viol. Le punea pistolul la cap și le strangula cu cureaua

Trei femei din Marea Britanie îl acuză pe Andrew Tate de viol. Le punea pistolul la cap și le strangula cu cureaua


Trei femei care au lucrat ca modele de webcam pentru frații Tate spun că au fost violate și abuzate de Andrew Tate, care le amenința cu pistolul la cap și le strangula cu cureaua. Acuzatul susține că femeile vor doar bani de la el.

Trei femei din Luton care au lucrat ca modele de webcam pentru frații Tate în 2013 plănuiesc să-l dea în judecată pe celebrul influencer Andrew Tate pentru daune, spunând că acesta le-a violat și abuzat, scrie Sky News.

Ele spun că au suferit răni fizice și vătămări psihologice care le-au împiedicat să mai lucreze sau să ducă o viață normală timp de mulți ani.

Femeile au făcut prima plângere la poliție în urmă cu opt ani, dar spun că polițiștii nu au reușit să investigheze acuzațiile în mod corespunzător înainte de a abandona cazul.

Să fi văzut creșterea popularității și influenței lui Andrew Tate, în timp ce știam cine este și ce a făcut, a fost extrem de dificil pentru acele dintre noi care au fost abuzate sexual și fizic de el”, a spus una dintre femei.

Intenționăm să dovedim în instanță că Andrew este abuzator, coercitiv și manipulator și că declarațiile sale publice despre femei nu sunt altceva decât fantezie”.

Tinerele au lucrat ca modele web pentru Tate din 2013 și susțin că au fost abuzate, plătite prost și amenințate.

Tate a negat acuzațiile și a spus prin intermediul avocaților că femeile ”vor bani pentru că le-am concediat”.

Avocatul tinerelor, Matt Jury, a declarat: „Acuzațiile lor includ viol, agresiuni sexuale și fizice, inclusiv ținerea de arme la capul femeilor, strangulare inclusiv cu curele, acuzații de comportament cel mai îngrozitor față de femei”.

Poliția din Hertfordshire a început să investigheze acuzațiile femeilor în 2015 și l-au arestat ​​pe Tate de trei ori, fiind suspectat că a violat două femei și a agresat-o pe o a treia.

Cazul a fost abandonat patru ani mai târziu, fără alte măsuri. Poliția și-a cerut scuze pentru întârzierile în anchetă.

Când s-au dus la poliție, acuzațiile lor nu au fost tratate în serios, poliția nu a luat măsuri eficiente. Dovezile erau acolo.

„Suntem conștienți de dovezile care au fost furnizate, ar fi trebuit să fie suficiente pentru a justifica o investigare adecvată a intenției penale și, în opinia noastră, pentru a fi aduse acuzații.

„Dacă ar fi fost aduse aceste acuzații și ar fi fost arestat aici, în Anglia, atunci poate că nu ar fi fugit în România, unde se spune că ar fi comis alte crime groaznice împotriva femeilor”, a mai spus avocatul tinerelor.

Andrew Tate, în vârstă de 36 de ani, cetățean britanic-american cu șase milioane de urmăritori pe Twitter, se află în prezent în arest la domiciliu în România, unde poliția investighează presupusul trafic de persoane, viol și exploatare sexuală a femeilor de acolo, scrie sursa citată.

Fratele său Tristan și două românce se confruntă cu aceleași acuzații, pe care însă le neagă.

Cele trei britanice speră să strângă fonduri pentru a începe cererea de despăgubire civilă din Marea Britanie prin crowdfunding, dar și să stimuleze poliția din Hertfordshire să redeschidă ancheta abandonată.

După prima întâlnire cu Andrew, viața mea a fost afectată negativ de manipularea mintală zilnică și abuzul fizic pe care le-am îndurat în fiecare zi.

Acum sufăr de depresie, anxietate, stres și am fost diagnosticat cu PTSD.

Acest lucru m-a afectat enorm, a afectat fiecare aspect al vieții mele; munca mea, sănătatea mintală și familia mea.

L-am văzut pentru prima dată pe Andrew cum a explodat pe rețelele de socializare, a fost un șoc imens pentru mine. Nu îl mai văzusem de ani de zile de când plecase din Marea Britanie și nu credeam că o să-l mai văd niciodată”, sună dezvăluirile uneia dintre fetele care spun că au fost victimele lui Andrew Tate.

Un purtător de cuvânt al lui Andrew Tate a declarat că a negat cu vehemență acuzațiile din Regatul Unit și le-a criticat pe femei și pe avocații lor pentru că le-au distribuit prin intermediul mass-media și că au folosit finanțarea participativă.

Alegând să se adreseze presei mai întâi înainte de a fi luată orice acțiune în justiție, femeile din acest potențial caz dovedesc dincolo de orice îndoială rezonabilă că nu caută răspundere sau justiție, ci publicitate și compensație bănească”, a spus avocatul.

Deși suntem conștienți că abuzul de orice fel este o problemă gravă cu consecințe grave pe termen lung, credem că merită să investigăm momentul și metodele pe care presupusele victime au decis să le folosească, precum și adevărata motivație a acțiunilor lor.

Andrew și fratele său au fost recent eliberați din închisoare și nu au fost acuzați oficial de nicio infracțiune. Mai mult, încercările anterioare de a-l acuza pe Andrew de crime similare inventate au fost respinse de instanțele penale din Marea Britanie”.

Andrew Tate și echipa sa sunt hotărâți să-i curețe numele și să-i restabilească reputația și vor întreprinde acțiuni legale imediate și decisive împotriva defăimării, calomniei și pervertirea cursului justiției”, a mai declarat avocatul.

Anchetatotii englezi spun că au analizat cu atenție toate probele furnizate de poliția din Hertfordshire în ancheta sa din 2019 și nu a găsit nicio perspectivă realistă de condamnare.

Poliția din Hertfordshire a declarat: „Ofițerii din echipa care s-a ocupat de acest caz sunt disponibili să se întâlnească cu femeile implicate pentru a le vorbi despre preocupările lor și despre anchetă”.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: