fbpx
 
„USR nu va învârti roata între PNL și PSD, în timp ce soarta românilor este pariată ca la ruletă”

„USR nu va învârti roata între PNL și PSD, în timp ce soarta românilor este pariată ca la ruletă”


USR Iași a protestat azi în fața Prefecturii împotriva noului Guvern condus de Marcel Ciolacu. Ministerele au fost făcute cadou unui lot de incompetenți și corupți, iar altele au fost lăsate tot pe mâna celor care au dovedit că sunt un dezastru. Mesajul lansat de USR Iași astăzi trebuie să funcționeze ca un RO-Alert, pentru ca cetățenii să reacționeze la pericolul pe care această coaliție politică îl reprezintă pentru ei, pentru copii și pentru dezvoltarea țării.

Marcel Ciolacu preia ștafeta incompetenței, preia de la Nicolae Ciucă un mandat cu multe minusuri și corigențe. Această guvernare PSD-PNL este un eșec. Avem cele mai mari prețuri din ultimii 20 de ani, costurile alimentelor s-au dublat, ratele la bănci s-au dublat, în buget este o gaură de 30 de miliarde de lei și să nu uităm nici de eșecul Schengen, iar PNRR, cea mai mare oportunitate de dezvoltare a țării, este în urmă, este în aer. Tot ce a prezentat domnul Ciolacu, din programul de guvernare al PSD, putea fi realizat și până acum. „Marcel Ciolacu le servește românilor minciuni îmbrăcate pompos, așa cum ne-a obișnuit. Dar la ce să ne așteptăm de la cineva care a început să muncească la 37 de ani? De la un fals revoluționar care minte cum respiră? De la prietenul lui Omar Hayssam (condamnat la închisoare pentru terorism) și apropiat al fostului președinte PSD Liviu Dragnea? Ce poate livra Ciolacu la guvernare știm deja: scumpiri, privilegii pentru speciali, stagnare și blocarea reformelor. A trecut mai bine de un an și jumătate de când conduce practic Guvernul României. USR nu va învârti roata între PNL și PSD, în timp ce soarta românilor este pariată ca la ruletă”, a declarat Filip Havârneanu, președintele USR Iași.

În timp ce membrii USR Iași au protestat în fața Prefecturii, deputații și senatorii USR au fost prezenți la Parlament, în plenul reunit, pentru a vota împotriva rotativei guvernamentale care va aduce nu doar ghinion, ci și multă sărăcie, în timp ce PNL și PSD vor continua să își îmbogățească familiile, prietenii, clienții de partid, infractorii din bani publici.

Câteva lucruri esențiale sunt de reținut: Marcel Ciolacu este cel care a blocat de peste un an proiectele USR de eliminare a pensiilor speciale. Tot Ciolacu spune acum că va reduce gradual impozitarea muncii. O spune cel care a supraimpozitat contractele part-time, lovind exact în cei cu veniturile mici și medii.

Guvernarea PSD-PNL nu ar fi fost posibilă fără patronul Klaus Werner Iohannis, cel care a adus PSD la guvernare, cel care a distrus PNL și l-a făcut o remorcă la PSD, cel care a oprit modernizarea României, cel care a eșuat în mod catastrofal în proiectul „România Educată”, cel care a trădat România. Klaus Iohannis a dat tot atâtea șanse PSD câte a luat României, făcând un șpagat politic între hoție și corupție, după ce a jurat că nu va fi niciodată ca cei pe care azi îi „binecuvântează”, ca un naș grijuliu.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31