fbpx
 
PSD Iași: Domnule primar, responsabilitatea față de țară nu înseamnă să fii campion național la dosare penale!

PSD Iași: Domnule primar, responsabilitatea față de țară nu înseamnă să fii campion național la dosare penale!


În dorința de a scăpa de opoziția social-democrată care-i penalizează public derapajele și incompetența crasă care a dus la subdezvoltarea Iașului, edilul liberal Mihai Chirica speră că viitoarele alegeri vor duce la apariția unui USL2, un parteneriat materializat prin liste comune între PNL și PSD pentru următoarele tururi de scrutin.

„Penelistul Mihai Chirica arată cât de disperat este să iasă din vizorul nostru, al opoziției social-democrate locale, punându-și speranța că o alianță decisă la nivel național ne va opri să-i amintim de faptul că singura reușită a domnie sale pentru Iași a fost acumularea unui număr alarmant de dosare penale! Îi reamintesc penelistului Chirica ceea ce i-am spus de atâtea ori, nu facem alianțe cu oamenii certați cu legea și nu girăm pentru incompetența domniei sale, nu ne lăsăm păcăliți de desenele și machetele prezentate, fanfaronic, în locul proiectelor. Nu suntem impresionați de momentele în care, printr-un exces de zel care frizează bunul simț, ne spune că-l sună pe „prietenul Ciolacu”! Singurul motiv pentru care lui Chirica i se răspunde la telefon este dat de faptul că, încă, reprezintă comunitatea noastră în calitate de primar, iar orașul nostru este important și are toată susținerea la nivel central, nu pentru că ar mai vrea cineva să facă echipă cu acesta”, a declarat Bogdan Balanișcu, președintele interimar al Organizației Municipale a PSD Iași.

Șeful social-democraților ieșeni din municipiu îi reamintește primarului Chirica faptul că nu se poate ascunde în spatele negocierilor de la nivel central între PSD și PNL. „Îi reamintesc lui Mihai Chirica de faptul că nu suntem partenerii domniei sale la distrugerea Iașului și i-am arătat acest lucru când nu am votat bugetele heirupiste și lipsite de viziune pentru Iași, penelistul fiind obligat să cumpere la bucată un consilier din USR pe care l-a plătit ulterior cu bani publici, punându-l moț pe funcția de viceprimar”, a punctat Balanișcu, tranșând clar problema unei posibile colaborări cu edilul liberal.

„Mă surprinde faptul că Mihai Chirica nu a înțeles că, în momentul în care nu va mai fi primar al Iașului, toate ușile i se vor închide la București, deoarece nimeni nu își dorește să se asocieze cu un om care a făcut Iașul de râs la nivel național cu scandalurile lui penale. Da, astăzi încă se mai uită spre el miniștri noștri pentru că sunt conștienți că nu pot lăsa Iașul în voia sorții, pentru că noi punem oamenii și comunitățile pe primul loc, însă din perspectivă politică cred că lui Chirica i se va cânta curând Prohodul”, a declarat Maricel Popa, senator de Iași.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31