fbpx
 
Marius Bodea, senator USR: Stați jos, ipocriților, ieșenii nu sunt proști!

Marius Bodea, senator USR: Stați jos, ipocriților, ieșenii nu sunt proști!


Cât de credibili sunt candidații care își amintesc de Iași din 4 în 4 ani? 
De unde au apărut, dintr-o dată, atâția luptători cu corupția lui Chirica? Mă uit fascinat la cei pe care i-a apucat, în an electoral, grija pentru ieșeni. Este aglomerație să ne anunțe solemn: „am venit să mă sacrific pentru voi”. 
Dar unde erau acum un an, acum 3 ani, acum 8 ani?

De 8 ani mă lupt aproape singur cu mafia și corupția din administrația Chirica. Am demonstrat de nenumărate ori că acest primar este toxic pentru Iași, am dus dovezi, am oprit unele dintre ilegalitățile pe care avea de gând să le comită. 
Am protestat alături de ieșeni, în stradă, atunci când mafia imobiliară din jurul lui Mihai Chirica voia să construiască un bloc peste alt bloc, le-am reprezentat interesele în raport cu toate instituțiile statului.
Cunosc toate străzile din oraș, cu problemele locuitorilor de pe fiecare dintre acestea, pentru că am fost acolo, am discutat cu ei, am înțeles cum pot fi ajutați. 
Am prezentat la nivel național ilegalitățile comise de acest dublu trimis în judecată, inclusiv printre colegii săi din Parlament (fie ei din PSD sau, mai nou, din PNL). 
Am oferit constant soluții documentate la problemele pe care Mihai Chirica se plânge că nu le poate rezolva. 
Unde au fost toți aceștia care se îngrămădesc acum pe ultima sută de metri? Unii se lăfăiau pe la Bruxelles, cu o activitate minimă, și acum îmi cer cu tupeu – altfel nu pot să îi zic – să mă dau eu deoparte. Alții au tăcut pur și simplu, pentru a nu deranja sau pentru că nu le-a păsat. Au dormit bine mersi în Parlament, la București, și acum, că vin iar alegeri, au redescoperit Iașul. 
Evident, toți știu că sunt singurul care poate să îl învingă pe Mihai Chirica. Toate sondajele arată asta. Totuși, preferă să facă zgomot, un zgomot foarte util pentru ca primarul penal să mai fure un mandat de la ieșeni. Ar fi un dezastru pentru Iași!
Un vot util pentru orașul nostru este doar un vot pentru singurul care poate să pună capăt administrației Chirica. Iar acesta sunt eu!
Toate proiectele mele pentru Iași se regăsesc pe larg pe site-ul meu, mariusbodea.ro!
Marius BODEA
Senator USR de Iași,
Candidat la Primăria Municipiului Iași


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30