fbpx
 
Marius BODEA (USR Iași): Un Paște luminat!

Marius BODEA (USR Iași): Un Paște luminat!


„Veniți să luați lumină!” este, probabil, cel mai puternic mesaj al creștinătății ortodoxe către lume. 
Totul este plin de semnificație. Mica flacăra a lumânării, pe care o transferăm cu evlavie de la unul la altul, în noaptea Învierii, înseamnă capacitatea de a dărui ceiluilalt și mai înseamnă legătura prin care se creează o comunitate. 

Oferim și ni se oferă, ajutăm și suntem ajutați, sprijinim și suntem sprijiniți. Ce cadou mai frumos am putea primi de la cel care s-a sacrificat pentru păcatele noastre?
Comunitatea, călăuzită astfel de lumina hristică, se poate ghida în întunericul miezului de noapte, pentru a ajunge către bine, către acasă.
„Veniți să luați lumină!”, lumina iubirii lui Hristos, înseamnă să îți deschizi sufletul și mintea, să te luminezi și să mergi pe calea cea dreaptă, a unui om corect, a unui om care nu ia de la ceilalți doar pentru a-și crește avuția, a unui om care muncește pentru cei care l-au investit cu încredere, a unui om care este parte a comunității sale. 
Acasă nu înseamnă numai locuința. Cele mai multe ore ale vieții noastre le petrecem printre ceilalți. De aceea acasă este și orașul în care locuim. 
Așa cum ne menținem locuința curată, așa cum ne administrăm cu chibzuință banii pentru a face casa noastră cât mai prosperă, tot așa trebuie să fie și cu orașul nostru.
Mesajul meu către dumneavoastră acesta este: să ne menținem sufletul curat, să ne menținem casa frumoasă, să facem din Iașul nostru locuința de care să fim mândri!
Vă doresc multă lumină și înțelepciune!
Hristos a înviat! Un Paște liniștit!
Marius Bodea,
Primar pe bune


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31