fbpx
 
Bogdan Balanișcu (PSD): Iașul paralizat de trafic și ploaie, Iașul paralizat de incompetența administrației Chirica în ultimii 9 ani!

Bogdan Balanișcu (PSD): Iașul paralizat de trafic și ploaie, Iașul paralizat de incompetența administrației Chirica în ultimii 9 ani!


Dimineața de coșmar pentru toți ieșenii care au trebuit să ajungă la serviciu, la creșe, grădinițe și școli pentru a-și duce copiii. Orașul a fost paralizat de cozi interminabile de mașini, marile intersecții au fost cuprinse de haos, timpii de deplasare au crescut cu orele, în timp ce reprezentanții Poliției și ai Primăriei și-au băut cafelele în liniște așteptând debandada de pe străzi să treacă, la fel ca ploaia care s-a abătut asupra Iașului!

Constatăm că Iașul „regal” a lui Mihai Chirica este de fapt Iașul „paralizat” de ploaie, de zăpadă… de incompetență! Episodul trăit astăzi ne-a readus aminte de prima ninsoare, când am stat blocați câte două trei ore în trafic, din cauza faptul că incompetentul primar al Iașului a fost luat prin surprindere. Mă întreb, retoric, dacă și ploaia din luna mai îi pare edilului tot un fenomen surprinzător?

Chirica, „arhitectul” Iașului navigabil!

Și pentru că o problemă nu vine niciodată singură, în această dimineață nu am fost doar blocați în trafic, ci am ne-am scufundat, la propriu, în băltoacele care au împânzit orașul. De ce? Pentru că sistemul de canalizare al Iașului este cu mult depășit, nu s-a decolmatat la timp și nu poate face față nici măcar unei ploi trecătoare, situație pe care am semnalat-o de nenumărate ori, dar care nu s-a regăsit pe lista de „priorități” a lui Mihai Chirica.

 

Bătaia de joc a lui Mihai Chirica la adresa noastră, a ieșenilor, trebuie să înceteze! Pe 9 iunie, când mergeți la vot, gândiți-vă la un singur lucru: la Iași, stăm zilnic 3 ore în trafic, stăm 690 de ore în trafic pe an, stăm 29 de zile în trafic pe ani! În 9 ani de când conduce Primăria, Mihai Chirica ne-a ținut captivi în mașină 261 de zile, ne-a făcut să pierdeți din viață 261 de zile pentru că nu și-a făcut treaba de primar! Avem șansa de a-l scoate definitiv din Primăria dacă nu ne irosim votul! Pe 9 iunie ieșim la vot pentru un oraș în care fiecare ieșean merită mai mult și alege Balanișcu primar.

Bogdan Balanișcu, candidatul PSD pentru funcția de primar al Iașului

Secretar de Stat- Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor

Președintele Organizației Municipale a PSD Iași

..................................

Publicat la comanda Partidului Social Democrat - Organizația Județeană Iași, CMF: 21240002

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31