fbpx
 
Bogdan Balanișcu: Scrisoare deschisă către Mihai Chirica, actualul primar al Iașului

Bogdan Balanișcu: Scrisoare deschisă către Mihai Chirica, actualul primar al Iașului


Vă invit să pășiți în Iașul celor mulți și neauziți, pentru o dezbatere electorală despre viitorul comunității!

Stimate domnule primar, mai puțin de o săptămână ne desparte de alegerile locale, moment decisiv în care ieșenii sunt chemați la urne pentru a-și alege noul edil. Tocmai de aceea, în semn de respect pentru cetățeni, pentru oamenii pe care dorim să-i reprezentăm, cred că a venim momentul să discutăm despre drumul pe care comunitatea noastră trebuie să meargă în următorii patru ani. În acest context, vă chem să stăm față în față, într-o dezbatere electorală în care să ne prezentăm fiecare proiectele pentru orașul nostru, pentru ca cetățenii să aleagă în cunoștință de cauză!

Fiind singurul candidat care a dus această campanie în stradă, în cartierele uitate de dumneavoastră, discutând cu oamenii simpli care în timpul celor două mandate pe care le-ați avut au fost ignorați cu desăvârșire, consider că este momentul să ieșiți din birou și să pășiți în Iașul celor mulți și neauziți! Dacă vreți votul comunității, vă chem să veniți în mulțime!

Iașul are nevoie de soluții pentru problemele majore cu care se confruntă, cum sunt traficul, poluarea, lipsa locurilor de parcare, lipsa locurilor în instituțiile de învățământ, însă, totodată, trebuie pus pe harta proiectelor majore care să schimbe substanțial viața comunității. Iașul, capitala istorică a României, cetatea culturală și educațională a țării, nu se poate mulțumi cu panseluțe și gazon! Iașul, cel mai mare oraș din țară după București, nu poate crește ignorându-și oamenii de bună credință care muncesc, trăiesc aici și plătesc impozite.

A venit momentul să discutăm despre un Iași al tuturor, în care Primăria muncește, real, pentru fiecare cetățean! A venit momentul să coborâți din frumosul dumneavoastră birou printre noi, ieșenii de rând. În numele cetățenilor care timp de 9 ani au fost nevăzuți și neauziți, vă chem la dezbatere, miercuri, 5 iunie, începând cu ora 16:00, în fața Palatului Roznovanu!

Bogdan Balanișcu, candidatul PSD la funcția de primar al Iașului

Președintele Organizației Municipale a PSD Iași și Secretar de Stat în cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30