fbpx
Portokal
Candidați de elită intră în lupta electorală alături de Partidul Pentru Iași. Ce personalități apar pe listele USR

Candidați de elită intră în lupta electorală alături de Partidul Pentru Iași. Ce personalități apar pe listele USR


Partidul Pentru Iaşi (PPI) va propune şase candidaţi pe listele Uniunii Salvaţi România (USR) pentru alegerile parlamentare. Doctorul în finanţe Cosette Chichirău va deschide lista pentru Camera Deputaţilor, iar scriitorul Dan Lungu pe cea a Senatului.

 

Liderii PPI au anunţat ieri că pentru un mandat de deputat vor mai candida Mihai Lupu (cercetător ştiinţific), Silviu Gurlui (conferenţiar doctor la Facultatea de Fizică a Universităţii „Al.I.Cuza“) şi George Ţăranu (şef de lucrări la Facultatea de Construcţii din cadrul Universităţii Tehnice „Gh. Asachi“).

 

În acelaşi timp, poziţia a doua la Senat va fi ocupată de Eugen Neagu, profesor de nanotehnologie la Universitatea „Gh. Asachi“.

 

„Am vrut să propunem cea mai bună listă de candidaţi pe care ieşenii o vor avea la dispoziţie pe buletinele de vot în această toamnă, şi am reuşit acest lucru. Pe lângă îndeplinirea criteriilor de integritate, candidaţii noştri sunt, fără excepţie, buni profesionişti, care şi-au demonstrat competenţa în domeniile lor de activitate. În sfârşit, ieşenii vor putea trimite în parlament oameni pentru care interesul cetăţenilor care i-au votat va fi prioritar“, a declarat liderul PPI, consilierul local Andrei Postolache, citat de „Ziarul de Iași”.

 

Astăzi este termenul limită pentru depunerea candidaturilor la alegerile parlamentare.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Go to top