fbpx
 
Mihai Chirica: PSD are nevoie de un alt leadership. Excluderea mea din partid nu ar reprezenta un dezastru

Mihai Chirica: PSD are nevoie de un alt leadership. Excluderea mea din partid nu ar reprezenta un dezastru


Critic declarat al adoptării OUG 13, opozant al numirii lui Sevil Shhaideh premier şi, în genere, „înotător contra curentului (a se citi contra lui Dragnea)", primarul municipiului Iaşi vorbeşte acum deschis despre necesitatea schimbării de lidership în PSD.

 

PSD are nevoie de un alt leadership, de o altă abordare în interiorul partidului, şi-a exprimat opoziţia primarul municipiului Iaşi, vicepreşedintele social-democrat Mihai Chirică, precizând că Liviu Dragnea şi echipa sa trebuie să meargă în această direcţie.

 

„Nu ştiu dacă are nevoie de un alt lider, dar cu siguranţă de un alt leadership, o altă abordare este absolut necesară în interiorul PSD. Pur şi simplu, trebuie să ne întoarcem atenţia asupra unor partide care s-au dezvoltat de pe structuri vechi, ale unor partide tradiţionale, dar care în momentul de faţă răspund foarte bine la profilul cetăţenilor europeni", a afirmat Chirică, preluat de Agerpres, într-un interviu la postul local de radio Viva FM Iaşi.

 

Liderul PSD Iaşi a menţionat că Liviu Dragnea, dacă vrea să rămână o persoană de rezonanţă în istoria PSD, precum şi echipa lui, trebuie să îşi adapteze leadership-ul în această direcţie.

 

Întrebat despre o eventuală excludere a sa din partid în lumina ultimelor sale poziţii publice, primarul Chirică a spus că aceasta nu ar reprezenta „un dezastru" şi că alte lucruri cu adevărat importante l-ar afecta mai mult.

 

„Să nu mă excludă din oraş, să nu mă dea afară din structura Bisericii Ortodoxe Române, că sunt ortodox, să nu îmi ia puterea de a mă exprima în limba română, să nu se rupă graniţele patriei, să nu ne pierdem identitatea naţională, acestea sunt lucruri adevărat grele pentru ţară şi pentru mine personal", a susţinut Chirică.

 

Reamintim că primarul municipiului Iaşi l-a contrazis pe Liviu Dragnea când acesta l-a acuzat pe preşedintele Iohannis, venit la protestul din Piaţa Universităţii, că s-a pus in fruntea unei mineriade, s-a declarat un susţinător al protestelor din Piaţa Victoriei şi a criticat felul în care a fost adoptată OUG 13/2017, cerând abrogarea sa şi demiterea lui Florin Iordache.

 

(Sursa: Epoch Times România)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31