fbpx
 
Mihai Chirica Mihai Chirica

Mihai Chirica mai primește o lovitură: A fost înlocuit și din conducerea PSD Iași


Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, a fost înlocuit din funcția de președinte executiv al PSD Iași, edilul precizând că a aflat că ar exista o „hârtie venita de la București” în care se arată că nu are dreptul să ocupe nicio funcție în organizație.

Edilul spune  că decizia inlocuirii sale din postul de presedinte executiv al filialei judetene a fost luata cu o zi in urma, in sedinta Comitetului Executiv al organizatiei, dar ca va contesta aceasta hotarare. Chirica sustine ca mutarea s-a facut in urma solicitarii conducerii nationale a partidului, adaugand ca sefii filialei iesene s-au conformat imediat. 

 

Edilul a declarat ca va contesta decizia.

„La București mi s-a retras în februarie calitatea de șef al organizației județene, dar și cea de vicepreședinte national. Însă, am revenit în funcția de președinte executiv al filialei ieșene, în care am fost ales statutar la conferința județeană. Fusesem pus președinte de filială ca interimar, iar după ce s-a hotărât la București să fiu dat jos, m-am întors pe vechiul post, de președinte executiv. În ședința de ieri am aflat că ar exista nu știu ce hârtie venită de la București, în care se arată că nu am dreptul să ocup nici o funcție”, a afirmat Mihai Chirica.

 

În locul săua fost numit senatorul Victorel Lupu.

 

Sursa: ziareiasi.ro


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30