fbpx
 
Consilierii PNL , atac la președintele CJ Iași: „Un Iaşi condus de binomul Popa - Nichita va fi un Iaşi în care banii publici riscă să fie sifonați”

Consilierii PNL , atac la președintele CJ Iași: „Un Iaşi condus de binomul Popa - Nichita va fi un Iaşi în care banii publici riscă să fie sifonați”


Grupul consilierilor județeni PNL Iași reacționează dur după numirea lui Gheorghe Nichita în funcția de consilier personal al actualului șef al CJ Maricel Popa.

 

Iată comunicatul dat publicității de Romeo Vatră, liderul grupului consilierilor județeni PNL Iași:

„În ciuda afirmațiilor categorice făcute acum două săptămâni de președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa că nu îl va aduce în aceasta instituție pe Gheorghe Nichita, astăzi, fostul primar al Iașului a luat în primire noul birou împreună cu atribuțiile ce îi revin în noua calitate de consilier personal al președintelui și a devenit proaspăt angajat al Consiliului Județean.

 

Dl. Nichita este trimis în judecată în două dosare penale, unul de corupție într-un proiect finanțat cu fonduri europene, celălalt de abuz în serviciu.

 

Ieșenii își doresc ca la conducerea judeţului să avem oameni integri și competenți, nu suntem de acord cu revenirea lui Nichita în administraţie până nu iși rezolvă problemele penale. Considerăm că este o sfidare a bunului simț să implici  un suspect de corupție pe fonduri europene în gestiunea unui proiect major al județului Iași realizat cu fonduri UE, cum este Sistemul de Management Integrat  al Deșeurilor - SMID.

 

Dl. Maricel Popa dă dovadă de o atitudine inconsecventă, faptul că nu realizează semnificația alegerii lui Nichita drept consilierul lui  personal, ne determină să credem că exista interese obscure care dirijează Iaşul.

 

Președintele CJ motivează că are nevoie de Nichita să deschidă uși la București, dar dacă Nichita este cel mai bun ambasador al Iașului la Palatul Victoria, este evident ce fel de guvern are PSD.

 

Un Iaşi condus de binomul Popa - Nichita va fi un Iaşi în care serviciile publice locale se vor afla la discreția unor oameni ahtiați după putere și în care banii publici riscă să fie sifonați. Acești oameni sub pretextul experienței în administrația locală nu vor să renunțe la privilegiile pe care le conferă aceste funcții și la influența pe care o mai au asupra instituţiilor statului spre beneficiul propriu.

 

Pentru faptul că a mințit iesenii,  că sfidează pe cei care au protestat împotriva corupției prin readucerea unui suspect de corupție la vârful județului,  grupul consilierilor județeni PNL îi solicită demisia Președintelui Consiliului Județean, Maricel Popa”, se specifică în document.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30