fbpx
Portokal
Deputatul Costel Alexe câștigă detașat alegerile pentru șefia filialei județene a PNL Iași Foto: Ziarul de Iași

Deputatul Costel Alexe câștigă detașat alegerile pentru șefia filialei județene a PNL Iași


Deputatul Costel Alexe a câștigat, sâmbătă, detașat alegerile interne pentru conducerea filialei județene a PNL Iași. În sală au fost prezenți 407 delegați convocați, Costel Alexe reușind să convingă 303 din aceștia.

 

Principalul său contracandidat, omul de afaceri Dorin Cristea, a obținut 44 de voturi. Profesorul Vasile Cotiugă a convins 18 liberali, iar fostul prefect Dragomir Tomașeschi, doar 4 membri.

 

În structurile de conducere au mai fost aleși Alexandru Muraru pentru funcția de prim-vicepreședinte pe probleme de strategie. Acesta l-a învins pe fostul viceprimar Marius Dangă.

 

Pentru cealaltă funcţie de prim-vicepreşedinte – Politici Publice, câștigător a fost desemnat istoricul Liviu Brătescu, în dauna avocatului Dragomir Tomașeschi.

 

„Alegerile de astăzi reprezintă un nou început pentru PNL la Iași. Mărturisesc că cele 80% dintre sufragiile pe care mi le-au acordat colegii mei mă onorează și mă obligă în același timp. Am ferma convingere că după aceste alegeri toți colegii mei liberali din județul Iași se vor pune la aceeași masă. Trebuie să fim mult mai combativi, să facem o opoziție constructivă la ceea ce înseamnă PSD la Iași. Vreau să transmit tuturor ieșenilor că aleșii noștri locali, fie că vorbim de grupul consilierilor județeni, fie de grupul consilierilor locali, vor aborda cu mare atenție problemele și prioritățile pe care le au ieșenii. Îmi doresc foarte mult să înțeleagă că în acest mandat, eu, în calitate de președinte PNL Iași, îmi propun să construiesc o alternativă firească și puternică la PSD. Îmi doresc ca în anul 2020, Iașul să aibă primar liberal și președinte al Consiliului Județean”, a declarat după anunțarea rezultatelor Costel Alexe, citat de „Ziarul de Iași”.

 

„În ceea ce privește această falie la nivelul organizației județene, ea este mai mult în spațiul online, pentru că dacă ar fi să analizăm votul din Comitetul de Coordonare Județean care a fost exprimat astăzi statutar, observăm astăzi o filială destul de unită, 80% dintre ei au votat Costel Alexe. Nu doresc să pierdem niciun coleg liberal și vreau să cred că de astăzi înainte orice coleg care va avea o părere, opinie sau idee o va exprima în interiorul organizației și cea ma bună decizie, trecută printr-un for statutar va fi respectată de către toți colegii mei”, a mai spus noul președinte al liberalilor ieșeni.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Go to top