fbpx
 
„PMP mălai visează”. Ironii în CJ Iași după ce s-a cerut o moțiune împotriva lui Maricel Popa

„PMP mălai visează”. Ironii în CJ Iași după ce s-a cerut o moțiune împotriva lui Maricel Popa


Declarațiile liderilor PMP Iași care au spus că se așteaptă la o moțiune „mică” de cenzură în CJ pentru destituirea președintelui Maricel Popa au fost întâmpinate cu ironii de reprezentanții locali ai PSD.

 

„Am constatat că reprezentanții PMP Iași și-au pus la lucru imaginația, uitând probabil că o opoziție veritabilă se face cu argumente solide, și nu pe bază de scenarii aiuristice.

Îi asigur pe reprezentanții PMP Iași că visul lor, privind o eventuală moțiune a PSD Iași împotriva președintelui CJ Iași, va rămâne doar de domeniul imaginației. Un asemenea demers nu este doar inutil, dar dovedește un calcul total eronat care nu poate genera decât criză. Or, în acest moment, condus de PSD, județul Iași merge în direcția cea bună.

Grupul PSD din CJ Iași, împreună cu președintele CJ Iași, vor continua aplicarea programului cu care PSD Iași a câștigat alegerile în 2016, în ritmul și la parametrii stabiliți de majoritatea din CJ Iași și în acord cu necesitățile comunităților locale din județul Iași. Totodată, îi invit pe aleșii PMP în CJ să fie realiști și să renunțe la asemenea extravaganțe născocite doar de dragul de a face opoziție”, arată Cristian Stanciu, liderului grupului PSD din CJ Iași.

 

Liderii PMP au făcut duminică o evaluare a activității șefului CJ Iași, arătându-se nemulțumiți de modul în care este condusă administrația județeană. Ei au declarat că Maricel Popa ar trebui să plece din fruntea Consiliului.

„Mă aștept ca PSD din Consiliul Județean Iași, să inițieze o moțiune mică de cenzură, împotriva președintelui CJ. Există precedentul la nivel național, având în vedere că în 2016, Maricel Popa a promis anumite proiecte de dezvoltare locală și nu s-a realizat nimic. (...) Avem un an în care am pierdut pași importanți pentru dezvoltarea Iașului. Consiliul Județean Iași stă pe un munte de bani, bani care zac în visterie. Acei bani trebuiesc investiți într-un proiect major", a spus liderului grupului de consilieri județeni PMP, Alin Aivănoaei.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30