fbpx
 
Marius Bodea cere comisie de anchetă în cazul copilului desfigurat de un cablu rupt pe stradă, în Galata

Marius Bodea cere comisie de anchetă în cazul copilului desfigurat de un cablu rupt pe stradă, în Galata


În Municipiul Iaşi a avut loc o tragedie de care nu se face răspunzător nimeni. Consilierii municipali ai PNL Iaşi vor solicita constituirea unei comisii de anchetă la nivelul CL pentru a identifica cauzele care au condus la acest eveniment nefericit

 

„Tragedia de ieri, unde un copil în vârstă de 12 ani a rămas mutilat pe viaţă după ce a fost lovit în faţă de un cablu în timp ce aştepta la semafor, în cartierul Galata, nu poate să rămână fără urmări pentru cei responsabili”, arată deputatul PNL Marius Bodea într-un comunicat de presă.

 

„În loc să existe un răspuns clar din partea municipalităţii cu privire la acest incident, reprezentanţii Companiei de Transport Pulblic şi ai Primăriei „o scaldă” din explicaţii în explicaţii care de care mai ridicole.

 

Deşi există o hotărâre de Consiliu Local privind îngroparea cablurilor de pe stâlpi de la limita străzilor, iar actualul primar Mihai Chirica a promis ieşenilor că în 2015 toate cablurile din oraş urmau a fi îngropate, această tragedie ne arată că, în fapt, Primăria nu s-a achitat de datoriile pe care le are în administrarea domeniului public.

 

Delăsarea, indolenţa şi nepriceperea administraţiei Chirica de la Iaşi are consecinţe tragice asupra noastră.

 

De aceea, consilierii municipali ai PNL vor solicita constituirea unei comisii de anchetă la nivelul Consiliului Local pentru a identifica cauzele şi responsabilii de producerea acestui accident. Este clar că pe lanţul de control al Primăriei, cineva a greşit. Trebuie să preîntâmpinăm ca pe viitor să se mai întâmple astfel de tragedii.

 

Din păcate, astfel de evenimente nefericite devin regula în Iaşi.

 

Lună de lună auzim de oameni spitalizaţi din cauza câinilor vagabonzi, copii mutilaţi din cauza cablurilor care atârnă pe străzile oraşului, şoferi care fac accidente din cauza reglementărilor aiuritoare din trafic sau ieşeni care folosesc transportul public şi care leşină din cauza condiţiilor rudimentare din autobuze. Asta e imaginea unui oraş condus şi de un primar care este preocupat mai mult să stea în studiorile de televiziune şi pe la chermeze, mai puţin să facă treabă pentru oraş.

 

Domnule primar Chirica, reveniţi-vă! Sunteţi de 16 ani în Primărie şi de 2 ani sunteţi primarul Iaşului, iar ieşenii se confruntă cu aceleaşi problem administrative zi de zi”, mai spune Marius Bodea în documentul citat.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30