fbpx
Portokal
Marius Bodea: „Mihai Chirica, demisia! Pentru incompetenţă, nu doar pentru problemele penale”

Marius Bodea: „Mihai Chirica, demisia! Pentru incompetenţă, nu doar pentru problemele penale”


Șeful Organizației Municipale a PNL Iași, deputatul Marius Bodea, îi cere demisia primarului Mihai Chirica pentru incompetență și probleme de ordin penal. „Nu ne permitem încă 3 ani în fruntea Primăriei cu un om în jurul căruia gravitează o caracatiţă imobiliară”, arată Bodea într-un comunicat de presă.

 

„Mihai Chirica trăieşte într-o lume paralelă. După un an de neîmpliniri, în care niciuna dintre promisiunile din campanie nu au fost respectate, primarul încearcă să mistifice realitatea că totul e bine şi frumos la Iaşi, când:

  • Primăria a cumpărat autobuze noi cu bani ÎMPRUMUTAŢI, deşi există posibilitatea accesării de fonduri europene pentru modernizarea transportului public. Cel mai uşor este să te împrumuţi. Cel mai greu este să ai cheful de muncă şi ştiinţa să obţii bani europeni. Primarul Chirica a ales prima variantă.
  • Ieşenii pierd zeci de ore în trafic din cauza sistemului de haos al traficului, proiect implementat sub atenta oblăduire a preşedintelui Comisiei de Circulaţie din Consiliul Local, în persoana primarului Mihai Chirica.
  • PUG-ul este amânat la nesfârşit pentru că acest haos urbanistic din oraş serveşte rechinilor imobiliari, iar primarul Chirica este captiv acestor rechini care au pus stăpânire pe tot ceea ce ţine de urbanism în Iaşi.
  • Ieşenii respiră cel mai poluat aer din ţară, iar primarul este preocupat să se răţoiască cu cei de la Agenţia de Mediu şi cu aleşii locali din Opoziţie care au venit cu soluţii concrete pentru diminuarea impactului negativ al acestui flagel care ne distruge sănătatea.
  • Primăria pierde fonduri europene din cauza incompetenţei şi a neputinţei primarului care, în loc să muncească pentru a atrage bani europeni, este preocupat cu lucruri mărunte. Reabilitatea Palatului Braunstein sau anveloparea a 24 blocuri în Iaşi sunt doar două exemple de proiecte europene pierdute de Primăria Iaşi.
  • Primăria pune beţe în roate manifestărilor culturale private aşa cum a fost Afterhills, doar pentru că Primarul Mihai Chirica nu a avut capacitatea să genereze un eveniment de amploare, în timp ce în marile oraşe ale României se adună milioane de turişti tocmai pentru că primarii de acolo stimulează şi încurajează astfel de manifestări.

 

Sunt doar câteva motive pentru care primarul Chirica ar trebui să plece din fruntea Primăriei pentru INCOMPETENŢĂ, nu doar pentru PROBLEMELE PENALE pe care le are. Nu ne permitem încă 3 ani în fruntea Primăriei cu un om în jurul căruia gravitează o caracatiţă imobiliară, care ţine oraşul încremenit în privinţa investiţiilor publice mari, de amploare, şi trăieşte într-un univers paralel, într-o beţie logoreică, îmbrăcat în ie şi cu mână lungă la chermeze pe banii publici.”, afirmă deputatul Marius Bodea.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Go to top