Deputatul Marius Bodea a citit moţiunea simplă îndreptată împotriva ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc

Deputatul Marius Bodea a citit moţiunea simplă îndreptată împotriva ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc


Astăzi, 4 octombrie, deputatul PNL Marius Bodea a citit, în Parlament, moţiunea simplă „Infrastructura de transport a României sub domnia intereselor PSD. Deziluzie, demagogie şi descurajare" îndreptată împotriva ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc. Moţiunea a fost semnată de 93 parlamentari PNL şi USR.

 

„Această moţiune simplă este o reacție la un management defectuos, lipsit de profesionalism, extrem de politizat, care a marcat în Ministerul Transporturilor cel puțin două recorduri negative. Unul este legat de rectificarea bugetară când aproape jumătate din fondurile alocate Ministerului Transporturilor au fost tăiate. Al doilea record negativ este legat de blocarea unor proiecte mari de infrastructură, cum sunt autostrada Sibiu - Pitești, Autostrada Transilvania sau Ungheni-Iaşi-Tg. Mureş, care sunt compromise și cu termene de finalizate complet depășite", a precizat Marius Bodea.

 

Acesta a mai precizat că Iaşul este complet ignorat de actuala guvernare.

 

„Nicio investiţie de infrastructură nu a fost finanţată de guvern la Iaşi. Autostrada Moldova-Transilvania a rămas la stadiul de promisiuni, iar şoseaua de centură a Iaşului a primit 0 lei pentru finalizare anul acesta. Vorbim de un Guvern PSD care a fost votat de peste 40% dintre ieşeni la alegerile parlamentare, dar care a întors spatele oraşului nostru”, a conchis Marius Bodea, deputat PNL.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Go to top