Consilierul local PNL Răzvan Timofciuc: Ce aveţi de ascuns, domnule Chirica?

Consilierul local PNL Răzvan Timofciuc: Ce aveţi de ascuns, domnule Chirica?

În data de 4 octombrie, consilierul local PNL Răzvan Timofciuc a făcut o solicitare către  Primăria Municipiului Iaşi pentru a consulta dosarul de achiziţie pentru lucrările de reabilitare de pe Splai Bahlui Mal Drept şi Splai Bahlui Mal Stâng.

 

Consilierul liberal a solicitat ca în data de 9 octombrie să poată consulta, la sediul Primăriei Municipiului Iaşi, toată documentaţia de atribuire a lucrărilor pentru aceste două proiecte:

  • toate fișele tehnice care au stat la baza licitațiilor și documentele justificative depuse de câștigătorul licitațiilor, inclusiv fișele de conformitate, garanție pentru toate produsele achiziționate, conform situațiilor de lucrări depuse.
  • rapoartele întocmite de dirigintele de șantier.
  • raportul proiectantului la finalizarea lucrărilor.
  • dispozițiile de șantier.

 

„Nici până în acest moment nu am primit un răspuns de la primarul Chirica, deşi a trecut de mult termenul legal de 10 de zile. Această manieră opacă de a administra oraşul este o „marcă” a actualei conduceri a Primăriei Municipiului Iaşi. Domnul primar Chirica încearcă să ascundă faptul că prietenul Domniei Sale de concedii a fost furnizorul stâlpilor de iluminat public de la lucrarea de reabilitare de pe Splai Bahlui Mal Drept, deşi a negat acest lucru. Mai mult, primarul Chirica încearcă să ascundă un “tun” de câteva sute de mii de euro pentru că s-au montat stâlpi de o calitate mai proastă decât cei ceruţi de Primărie prin caietul de sarcini, plătindu-se un preţ nejustificat de mare”, a spus Răzvan Timofciuc.

 

Consilierul PNL a solicitat primarului Mihai Chirica să facă lumină în acest caz şi să facă publice informaţiile cu privire la documentaţia de achiziţie.

 

„Ce aveţi de ascuns, domnule Primar Chirica? Dacă este adevărat, cum spuneţi, că Infra Data, firma prietenului Dvs, asociatul soţiei dvs. într-o altă firmă, nu a furnizat stâlpii de iluminat public de la lucrarea de pe Splai Bahlui Mal Drept, atunci faceţi public dosarul de achiziţie. Cereţi ca asocierea Viarom Construct SRL – Conest SA., care a câştigat licitaţiea pentru întregul proiect de reabilitare a zonei, să pună la dispoziţia publicului furnizorul stâlpilor de iluminat public care au fost montaţi pe Splai Bahlui mal drept!”, a mai spus Răzvan Timofciuc.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Media


Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Go to top