Marius Bodea: Fotbalul ieșean în colaps din cauza ambramburelii din Primărie

Marius Bodea: Fotbalul ieșean în colaps din cauza ambramburelii din Primărie

Situația critică în care se regăsește clubul de fotbal este consecința haosului generalizat care domnește în Palatul Roznovanu.

Ieșenii trebuie să știe că anul trecut primarul Chirica, împreună cu majoritatea PSD-ALDE din Consiliul Local, au decis sistarea finanțării sportului ieșean la mijlocul sezonului competițional. Astfel, toate echipele sportive aflate în prima ligă, inclusiv clubul de fotbal, au intrat într-o spirală a datoriilor. Practic, neseriozitatea primarului și a majorității PSD-ALDE care au promis sprijin la începutul sezonului, apoi, intempestiv, s-au “sucit”, au pus echipele sportive (fotbal, handbal, baschet, rugby) într-o situație de colaps.

După acest moment, primarul și-a asumat că va găsi un investitor și “a adus” în Copou, într-un mod total netransparent, firma ”Fotbal Hebdo”. Termenii înțelegerii cu această firmă nici până astăzi nu au fost lămuriți.

După ce acest parteneriat girat de primarul orașului a eșuat, domnul Chirica a venit cu un alt așa-zis investitor care este, se pare, un țepar.

Acum, primarul Chirica încearcă să se eschiveze și să se absolve de responsabilitatea acțiunilor sale care au condus la această situație dezastruoasă.

Echipa de fotbal Politehnica este ceea ce ne mai rămăsese reprezentativ ca sport de echipă în orașul nostru, după falimentul și retragerea din competiții a celorlalte discipline sportive.

Cu un stadion de evul mediu, așa cum este în Iași, nici nu este de mirare că grija administrației locale față de fotbal este zero.

 

Marius Bodea,

Deputat PNL Iași


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Media


Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Go to top