fbpx
 
„Uniți pentru dezvoltarea Moldovei”

„Uniți pentru dezvoltarea Moldovei”


În decembrie 2017, înaintea votării legii bugetului de stat pe anul 2018, alături de președinții filialelor PNL din județele Moldovei, ne-am asumat că vom susține proiectele majore de infrastructură ale regiunii noastre: autostrăzi si șosele de centură pentru municipiile reședintă de județ. 

Dincolo de #ManifestPentruMoldova, acel document pe care îl înaintam atunci premierului Tudose spre a fi integrat în bugetarea infrastructurii rutiere, cred că este un act de NORMALITATE să susținem dezvoltarea infrastructurii rutiere din regiunea noastră! 

De 30 de ani Moldova stagnează pentru că sunt generate și întreținute conflicte si intrigi în județele Moldovei tocmai pentru a ne pune piedici reciproce! Singurul care încă mai trăiește în lumea lui și este disperat să blocheze dezvoltarea regiunii este Dragoș Benea, liderul PSD Bacău și protectorul lui Lucian Șova, în rest vreau să cred ca am înțeles cu toții, în al 12 ceas, că susținerea reciprocă nu poate decât să ajute dezvoltarea județelor noastre! 

Da, susțin și am semnat inițiativa legislativă a colegului Daniel Fenechiu pentru că orice om sănătos, cu mintea la cap, își dorește ca țara sa să dezvolte o infrastructură rutieră și feroviară modernă! 

Guvernul are obligația să bugeteze și să demareze de urgență aceste proiecte și să le asigure moldovenilor echitatea socială garantată prin Constituție: suntem parte integrantă a României și vrem să fim conectați cu celelalte regiuni și cu Europa prin Autostrada Iași-Tg.Mureș, prin autostrada Bacău-Brașov și cea care leagă Suceava de București și Ploiești! 

Sunt coridoare strategice, sunt finanțabile prin fonduri europene nerambursabile, trebuie doar ca oamenii plătiți din fonduri publice să scrie și să depună proiecte!

#MoldovaConteaza #PrinNoInsine

 

Deputat Costel Alexe,

Preşedinte PNL Iaşi


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: