fbpx
 
Elevi de la Liceul Teologic din Roman, obligați de profesori să vină la mitingul PSD de la Iași

Elevi de la Liceul Teologic din Roman, obligați de profesori să vină la mitingul PSD de la Iași


Partidul lui Liviu Dragnea s-a mobilizat serios pentru manifestația din Iași și pare să-i fi mobilizat și pe cei care nu doresc neapărat să participe.

Mai mulți elevi de la Liceul Teologic „Episcop Melchisedec“ Roman au fost anunțați de profesori că astăzi vor veni la Iași, la miting. De menționat că este vorba despre elevi de clasa a XI-a și a XII-a, mare parte dintre ei minori, scrie Realitatea.net.

Firma de transport local din Piatra Neamț – SC Troleibuzul SA, aflată în subordinea CJ Neamț, condus de pesedistul Ionel Arsene, a anunțat că astăzi, mai multe autobuze intră de urgență într-o verificare tehnică. Surse din firmă susțin că vor pleca la Iași 10 autobuze pentru miting, dintre care patru sunt autobuze noi.

Mitingul PSD se va desfăşura în intervalul orar 14.00 – 19.00 şi va duce, cu siguranţă, la probleme de trafic având în vedere numărul estimat de participanţi.

Manifestația va avea loc astăzi, în Piața Unirii, social-democrații mizeazând pe cel puțin 40.000 de oameni.

Șeful PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a anunțat că va aduce între 6.000 şi 9.000 de oameni.

De la filiala băcăuană a PSD sunt așteptați 10.000 de persoane, de la Neamţ, tot 10.000, de la Suceava – 5.000, iar de la Botoşani – 2.000.

Cei mai mulți oameni vor fi mobilizați de filiala ieșeană a PSD, primarii din comune având ordin să aducă și câte 1.000 de persoane, în cazul comunelor mai mari. În total, se mizează pe aproximativ 15.000 – 20.000 de participanţi din judeţul Iaşi.

Liviu Dragnea: „Ne vedem la Iași!”

Liviu Dragnea nu merge la Sibiu, alături de liderii europeni sau măcar alături de liderii socialiști europeni, ci la Iași, la un miting electoral, unde va striga alături de manifestanții aduși cu autocarele că ”România merită mai mult de la Europa”.

Într-o postare pe Facebook în dimineața zilei de joi, șeful PSD a transmis un mesaj în care aduce aminte că România sărbătorește Ziua Victoriei Coaliției Națiunilor Unite asupra Germaniei naziste și momentul în care a fost pusă piatra de temelie a UE.

„9 mai are o însemnătate cu totul aparte pentru români, care sărbătoresc astăzi data la care România și-a proclamat independența de stat, devenind, în cuvintele ministrului Mihail Kogălniceanu, o națiune de sine stătătoare.

Celebrăm totodată, alături de țările din întreaga Europă, Ziua Victoriei Coaliției Națiunilor Unite asupra Germaniei naziste, care a încheiat războiul pe continent, dar și momentul istoric în care a fost pusă piatra de temelie a Uniunii Europene - Familia din care facem parte de mai bine de 12 ani și de al cărei viitor trebuie să avem grijă împreună.

De Ziua Europei, vă urez tuturor La mulți ani!

Ne vedem la Iași!”, a scris Dragnea.

 

Sursa: Realitatea.net


Citeste si...
Nota
(2 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: