UPDATE. Miting PSD în Capitala Moldovei? Cum este întâmpinat Dragnea de ieșeni: „Hoții, hoții!”, „Iaşul nu te vrea", „PSD, ciuma roşie" (VIDEO)

UPDATE. Miting PSD în Capitala Moldovei? Cum este întâmpinat Dragnea de ieșeni: „Hoții, hoții!”, „Iaşul nu te vrea", „PSD, ciuma roşie" (VIDEO)


Aproape 10.000 de manifestanți pro-PSD se află află în momentul de față în Piața Unirii din Iași, unde au fost montate garduri de protecţie. Ei sunt întâmpinați cu fluierături și huiduieli de alte câteva mii de protestatari evacuați pe străzile adiacente.Traficul din centrul orașului a fost restricţionat, iar mai multe rute de transport public au fost deviate.

UPDATE

În timpul discursului lui Dragnea, un ieşean care locuieşte în zonă a scos o boxă pe geam, dintr-un apartament din zona Pieţei Unirii, şi strigă „Dragnea la puşcărie”. S-au aruncat şi cu bucăţi de hârtie albă de la o cameră a unui hotel din zonă. 

UPDATE - Dragnea, baie de mulțime

Liviu Dragnea face baie de mulțime la Iași. În drum spre scena instalată în Piața Unirii, președintele PSD a intrat în mulțime și a dat mâna cu manifestanții.

În centrul oraşului, acolo unde se va desfăşura mitingul PSD au fost montate boxe uriaşe şi mai multe monitoare, urmând ca liderii PSD, printre care şi Liviu Dragnea, să-şi ţină discursurile începând cu ora 17:00.

Accesul se face doar prin şase puncte stabilite de către organizatori şi autorităţi.

Foto: Ziarul de Iași

Dispozitive impresionante de jandarmi sunt plasate în punctele „fierbinți” ale manifestației. Protestatarii sunt supravegheați îndeaproape. În afara jandarmilor de la Iaşi sunt 400 veniţi din Constanţa şi câteva sute de la brigada mobilă din Bacău. Jandarmii stau cu organizatorii la puncte de acces în Piaţă şi îi verifică pe cei care vor să intre.

Potrivit relatărilor Ziarului de Iaşi, sute de oameni s-au adunat lângă garduri şi strigă sloganuri împotriva celui mai mare partid din România. În zona agenţie de voiaj CFR s-a auzit o bubuitură. Imediat au ieşit jandarmi de la Victoria ca să intervină.

Foto: Ziarul de Iași

Deșii este un miting pro-PSD, „Hoții, hoții”, „Iaşul nu te vrea", „PSD, nu uita, Iaşul nu-i moşia ta", „PSD, ciuma roşie" sunt sloganurile care se aud acum în Piaţa Unirii.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Go to top