Tudose: România lui Dragnea? Cu girafe roz şi iepuri albaştri în satele pentru care ne invidiază răii ăia de europeni

Tudose: România lui Dragnea? Cu girafe roz şi iepuri albaştri în satele pentru care ne invidiază răii ăia de europeni


Vicepreşedintele PRO România Mihai Tudose i-a ironizat, miercuri, pe foştii săi colegi de partid de la PSD, despre care spune că „visează că sunt proprietarii României”.

În acest context, fostul premier cere românilor să participe la vot în 26 mai.

„Matematica PSD... A glăsuit Dragnea că trei candidaţi la europarlamentare vor renunţa la mandat. Şi că cei trei sunt următorii doi: Plumb şi Ciuhodaru. Sunt trei, nu-i aşa? Că Plumb se duce comisar european.... Poate la Videle, căci de acceptat/ votat pe acolo pe la Comisie.. sunt şanse mai mari să viscolească în Sahara... Şi Ciuhodaru va pleca la anu’ Primar la Iaşi... La Iaşiul în care PSDragnea a fost primit cu atâta ,,căldură“ de localnici...

Şi că dacă aceştia trei (sic) pleacă, devine eligibilă lista până la locul 18! Adică PSDragnea să ia cam 50% în alegeri şi apoi încă două locuri, pardon trei... Nu e aşa că e frumoasă România lui Dragnea? Cu girafe roz şi iepuri albaştri ce zburdă cu voioşie prin satele pentru care ne invidiază răii ăia de europeni?

Să vorbim în şoaptă, să nu facem zgomot. Să nu-i trezim... să nu-i contrazicem că’ cică nu e bine că pot păţi ceva...

Doar, în timp ce ei visează că sunt proprietarii României, să mergem la vot! După vot se vor trezi ei (poate). Până la vot să fim noi activi....", a scris Tudose pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Epoch Times


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Go to top