fbpx
 
Costel Alexe: Pe 26 Mai redăm România românilor de bună credință!

Costel Alexe: Pe 26 Mai redăm România românilor de bună credință!


Într-un mesaj public, președintele PNL Iași, deputatul Costel Alexe, lansează un apel de mobilizare către românii de bună credință pentru a conștientiza importanța votului din 26 mai.

„Este o săptămână importantă pentru viitorul României, pentru menținerea unui climat de stabilitate economic, consolidarea statului de drept și a valorilor democratice!

Cu cât Liviu Dragnea și clica sa din Partidul Social Democrat se agață mai mult de putere, cu cât se adâncește neîncrederea în instituțiile statului, cu cât suntem izolați pe plan internațional, cu atât românii vor avea mai mult de suferit! Rate mai mari, scumpiri la utilități, carburant, alimente, depopularea regiunilor sărace, creșterea șomajului!

Mulți români se simt neznădăjduiți, pierduți și le este frică până unde s-a putut ajunge cu această obsesie pentru putere și pentru acapararea justiției!

Este incredibil cum un întreg partid, PSD, membru al unei respectabile familii europene s-a făcut preș în fața dictatorului, abandonând valorile democratice și principiile pro europene! Românii sunt scârbiți că numeroși parlamentari și-au trădat electoratul și servesc exclusiv intereselor lui Liviu Dragnea, în timp ce mii de oameni nu au asfalt, apă curentă și copii le merg la școli cu toalete în fundul curții!

Asta le oferiți românilor care v-au învestit cu un vot de încredere?

Liviu Dragnea a ajuns prin votul popular, prin demagogie, manipulare și populism la putere! Odată ajuns în sfera puterii, rețeta sa e relativ simplă și preluată de la mentorii săi: teroare, vânătoarea opozanților, represalii economice la adresa segmentelor de populație pe care nu le controlează, izolaționism în politica externă, concentrarea celor 3 puteri în stat într-o singură mână și crearea unor dușmani ai poporului- statul paralel și elementele externe (corporații, Uniunea Europeană, ambasade).

Avem astăzi în față „produsul” pasivității civice din 2016, când mulți cetățeni au preferat să întoarcă spatele și să stea acasă, în loc să participe activ în viața comunității!

Suntem cu toții înspăimântați de cât rău a putut face un om cu gașca lui pentru a ajunge aici! Credeți vreo clipă ce se va opri? Credeți vreo clipă că peste noapte va răsări onoarea și demnitatea în conștiința sa și se va da la o parte?

NU!  Liviu Dragnea este dispus să dea foc la țară decât să facă un pas în spate! Este capabil de orice sacrificiu pentru a-și conserva puterea și influența!

Oficial, al 3 lea om în statul român, președintele Camerei Deputaților este rușinea României! Cu fiecare dosar penal, cu fiecare condamnare se aruncă o pată de mizerie pe imaginea României!

Împreună, pe 26 mai, putem reda România românilor de bună credință!

Doar ieșind la vot putem recredibiliza instituțiile statului și să ducem România în primul rând în Uniunea Europeană!”, a declarat Costel Alexe ,președinte PNL Iași.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30