fbpx
Marius Bodea: Popa și camarila pesedistă distrug Aeroportul, dar caută țapi ispășitori în cei care l-au clădit!

Marius Bodea: Popa și camarila pesedistă distrug Aeroportul, dar caută țapi ispășitori în cei care l-au clădit!


Maricel Popa, șeful PSD Iași, încearcă să ascundă totala incompetență a actualei conduceri a Aeroportului Internațional Iași prin lansarea unor afirmații calomnioase și mincinoase la adresa muncii depuse de o întreagă echipă în timpul mandatului meu. Actualul șef al Consiliului Județean și camarila pesedistă din jurul său au reușit contraperformanța ca, în scurtă vreme, să aducă într-o situație critică principala poartă de intrare în oraș și principala legătură a Iaşului cu lumea civilizată.

De la începutul domniei PSD la Aeroport, s-au pierdut 9 curse aeriene externe, iar terminalele de pasageri au ajuns să arate sub aspectul igienei ca niște halte sătești. Nu mai sunt dispus să tac la acuzații ridicole, în condițiile în care marea realizare în materie de management a actualei conduceri a CJ a fost, pe românește, o țeapă numită Ernest Airlines. Ce spun domnii Popa și Bulgariu despre promisiunea că toate cursele închise anul trecut de către acest operator urmau să fie reluate și chiar suplimentate din luna aprilie a anului 2019?

Același domn Maricel Popa mă acuză din studioul unui ziar de șantaj că actele întocmite pentru construcția noii piste de la Aeroport n-ar fi fost „tocmai în regulă“... Să arunci cu noroi în munca unei echipe care a făcut performanță și a dovedit că banii europeni pot fi atrași în timp record la Iași pentru obiective de care oamenii au nevoie ca de aer, înseamnă să fi ajuns tu însuți la fundul sacului atunci când cauți argumente pentru care să ți se mai plătească şi leafă, deși tai frunze la câini.

Toate avizele obligatorii există atât la Aeroport, cât și la Autoritatea Aeronautică Civilă Română, și la Consiliul Județean! Dacă acești incompetenți din fruntea județului nu sunt capabili să studieze măcar documentele de autorizare, dar aruncă «petarde» în spațiul public nesusținute de probe și menite doar să dezinformeze, atunci nu ne mai miră că Aeroportul Internațional Iași scârțâie din toate încheieturile. Cum credeți că privesc companiile aeriene declarația iresponsabilă a lui Popa? Fix ca pe un semnal de alarmă că astăzi, la Aeroportul Iași, s-au instalat oameni cu care nu poți face planuri de dezvoltare.

Oameni care, în loc să promoveze o imagine de încredere a aerogării ieșene, urlă în necunoștință de cauză că Aeroportul nu are pistă autorizată... O prostie de care ar râde şi orice pilot de planor!

Doar doi ani a condus PNL-ul Consiliul Județean Iași, prin Cristian Adomniței, și patru ani Aeroportul Internațional Iași. Oamenii pot face ușor diferența între administrația liberală din fruntea județului și administrația pesedistă, incapabilă de orice realizări. Am spus-o și o mai spun: trebuie să ieșim la vot pentru a-i trimite în istorie pe Dragnea, Popa, Chirica și toată gașca lor de susținători și sinecuriști! Europarlamentarele și votul la Referendum înseamnă primul semnal important pe care îl putem da acestor trântori pe bani publici. Timpul lor a trecut! E timpul Iașului! E timpul României!

Marius Bodea

Deputat, Președintele PNL Municipiul Iași


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Go to top