Cioloș, la Iași: Liviu Dragnea şi PSD-ul încep să se comporte ca pe propria moşie

Cioloș, la Iași: Liviu Dragnea şi PSD-ul încep să se comporte ca pe propria moşie


Liderul Alianţei 2020 USR-PLUS Dacian Cioloş a declarat sâmbătă, la Iaşi, că liderilor PSD li s-a urcat puterea la cap şi că s-a ajuns la ridicarea oamenilor de pe stradă pentru a provoca, astfel încât să se justifice ulterior intervenţia în forţă a jandarmilor.

Astfel, Dacian Cioloş a spus sâmbătă la Iaşi, într-o conferinţă de presă, referindu-se la episodul de la Topoloveni, unde protestatarii anti-Dragnea au fost luaţi cu duba, că Liviu Dragnea şi PSD încep să se comporte ca pe propria moşie şi să considere că au dreptul să ridice pe oricine de pe stradă.

„Li s-a urcat la cap puterea, ridică oameni de pe stradă, iar asta înseamnă provocare. Ei aşteaptă ca oamenii să răspundă prin agresiune, prin violenţă ca să justifice agresiunea şi violenţa, aşa cum au făcut-o pe 10 august. E semnul că Liviu Dragnea şi PSD-ul încep să se comporte ca pe propria moşie. Ei consideră faptul că oricine îşi exprimă părerea reprezintă un atac asupra lor şi că au dreptul să ridice de pe stradă pe oricine le stă împotrivă. Mie mi se pare că intrăm într-o zonă foarte periculoasă“, a declarat Dacian Cioloş.

Acesta a spus că nu mai vorbim doar despre hoţie din bani publici, ci şi despre un atac al puterii la adresa românilor care au curajul să se exprime.

Cioloş consideră că PSD nu trebuie confundat cu alegătorii acestui partid şi că nu trebuie să se răspundă la provocări.

Amintim că zece persoane care protestau vineri, la Topoloveni, împotriva PSD, în timpul unei vizite a liderului partidului, Liviu Dragnea, în oraş, au fost ridicate de către jandarmi şi duse la secţia de Poliţie.

 

Sursa: realitateadeiasi.ro


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Go to top