fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Marius Bodea: Votul ieșenilor e clar – PSD-Chirica și-au pierdut legitimitatea!

Marius Bodea: Votul ieșenilor e clar – PSD-Chirica și-au pierdut legitimitatea!


În urma alegerilor desfășurate în 26 mai, deputatul PNL Marius Bodea consideră că prezența în număr foarte mare a ieșenilor la acest scrutin europarlamentar reprezintă „o speranță pe care ne-o punem în viitorul orașului nostru și în faptul că schimbarea pe care ne-o dorim cu toții va merge până la capăt. Fără jumătăți de măsură, fără complicități, fără rest”.

Totodată, acesta a felicitat alianța care s-a clasat pe primul loc la scrutinul din 26 mai, dar și candidatul independent Gregoriana Tudoran. „Merită felicitările noastre atât câștigătorii acestui scrutin, cât candidatul independent Gregoriana Tudoran, care a obținut un număr important de voturi“!

În același timp, Marius Bodea consideră că alegerile europarlamentare din Municipiul Iași au consfințit că PSD-ALDE-Chirica și-au pierdut legitimitatea obținută prin vot în 2016.

„Primarul Chirica este, în acest moment, condamnat să administreze orașul fără a avea suportul popular. Candidatul pe care l-a susținut frenetic și căruia i-a dat Primăria ca sediu de campanie a obținut puțin peste 2%. PSD Iași a obținut o treime din numărul de voturi de la alegerile parlamentare, iar ALDE nici nu a atins pragul de intrare în legislativul european. Avem un viceprimar ALDE dintr-un partid fantomă și o majoritate PSD care îl sprijină pe primarul Chirica fără legitimitate. Cred că e de la sine înțeles că vremea deciziilor samavolnice, cum ar fi înstrăinarea patrimoniului orașului sau eventuale împrumuturi pe spinarea ieșenilor, trebuie să înceteze!”, a spus deputatul liberal.

Acesta a mai adăugat că „în ceea ce mă privește, voi continua lupta cu acest sistem corupt, clientelar și mafiotizat care s-a înstăpînit în Primăria Iași și care sufocă orașul, așa cum am făcut în ultimii 3 ani. Voi continua să îi reprezint pe ieșeni și să mă lupt pentru ca drepturile și libertățile lor să fie apărate. Voi continua să semnalez orice derapaj al administrației locale și să fiu de partea ieșenilor în lupta acestora cu nedreptățile generate de haosul urbanistic, favoritism și clientelism. Voi continua să îi conving pe ieșeni că orașul merită să fie administrat cu competență, onestitate, viziune și dialog”.

Marius Bodea a făcut și o analiză a rezultatului obținut de organizația locală în Municipiul Iași.

„Voturile obținute PNL Iași pe Municipiul la aceste alegeri sunt cu 8000 mai multe decît voturile obținute la alegerile parlamentare din 2016. Este o creștere 33%, dar care, în urma prezenței masive, care a întrecut orice așteptare, și în urma numărului de voturi uriaș de pe listele suplimentare (33.000), a condus la situația în care organizația liberală, în temeni procentuali, să scadă față de scrutinul din 2016. Le mulțumim tuturor celor 30.000 de ieșeni care au dat un vot în municipiul Iași Partidului Național Liberal. Ne obligă să ne continuăm neabătut misiunea în Consiliul Local și mă obligă să le reprezint cu demnitate interesele în Parlamentul României”, a mai spus deputatul ieșean.

Eduard Boz, liderul consilierilor locali PNL, a spus că PNL Iași va fi în continuare avertizorul de integritate al ieșenilor în Consiliul Local.

„Suntem obligați să fim solidari cu toți locuitorii orașului nostru atunci când au nevoie să le fie ascultată vocea și când au nevoie să se simtă apărați de umilințele pesediștilor sau pesediștilor deghizați. Mulțumim, ieșeni, pentru lecția de civism și de implicare! Mulțumim, ieșeni, pentru că v-ați făcut auzită vocea limpede și că vă doriți un altfel de oraș!”, a spus Eduard Boz.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Go to top