fbpx
 
Dumitru Oprea: Pe 26 mai va fi un vot istoric!

Dumitru Oprea: Pe 26 mai va fi un vot istoric!


Duminică, 26 mai, va fi una dintre cele mai importante zile din istoria recentă a României! Este ziua în care românii vor arăta că hoția, furtul, corupția nu pot fi tolerate. Altfel spus, este ziua alegerilor pentru Parlamentul European.

Pe 26 mai avem însă o miză dublă. Pe de o parte, România va arăta celor care ne conduc acum că ţara nu este feuda lor, prin votul pentru europarlamentari onești și competenți! Pentru oameni pregătiți și integri, care cunosc valorile liberale și le respectă întru totul.

Pe de altă parte, va fi momentul în care vom spune DA pentru Europa, DA pentru NATO, prin votul ce va fi exprimat la referendumul inițiat de președintele Klaus Iohannis. Cele două întrebări sunt simple: vrem să nu mai fim conduși de corupți care să se amnistieze singuri? DA, asta vrem! Vrem ca Justiția să fie suverană, să scape de sub controlul politic și să își facă datoria? DA, asta vrem!

Este inacceptabil ca un stat să fie prizonier în fața unor dictatori de carton, care cred că o țară întreagă le stă la dispoziție, că banii statului sunt pușculița lor. Nu mai poate fi tolerat faptul că aceşti guvernanți consideră furtul ceva normal, că doar ei sunt cetățeni cu drepturi, iar restul sunt sclavi.

Autocraţia lui Dragnea și a acoliților lui va lua sfârșit în curând! Vom arăta că suntem majoritari, mai buni, mai puternici decât PSD-ul controlat de un infractor. Pentru unitate, dezvoltare economică, pentru viitorul nostru și al generațiilor viitoare, acest abuz continuu al guvernării PSD trebuie să înceteze!

Duminică, 26 mai, este momentul în care trebuie să ieșim la vot cât mai mulți, pentru a alege oameni competenți, care să ne reprezinte în Parlamentul European, pregătiți să apere valorile românești și valorile europene. Prin votul nostru ne asigurăm că regimul PSD își începe decăderea!

 

Prof. univ. dr. Dumitru OPREA

Deputat PNL de Iași


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: