Costel Alexe: „Maricel Popa- 3 ani irosiți în fruntea Iașului”

Costel Alexe: „Maricel Popa- 3 ani irosiți în fruntea Iașului”


În timp ce ieșenii din Valea Lupului, Rediu, Holboca, Țuțora, Țibănești, Ciortești, Țibana, Movileni și multe comune sufocate de noroi, praf și gropi își strigă disperarea și neputința pe rețelele de socializare, fiind condamnați să circule pe drumuri de pământ sau piatra ca în Evul Mediu, în timp ce tot mai mulți primari PSD se revoltă împotriva modului defectuos în care județul este administrat și subfinanțat, fiind efectiv abandonat de Guvernul PSD, baronii PSD din Moldova defilează victorioși cu investiții grandioase în propriile județe!

Dacă săptămâna aceasta, Marian Oprișan, șeful informal al PSD, a anunțat că Iașul va pierde jumătate din Regionala de Drumuri Naționale și stația de asfalt de la Vaslui, iată că vine rândul baronului de Neamț, Ionel Arsene, să mute politic și să își etaleze puterea de negociere și influența în partid, anunțând cu fast finanțarea unui spital județean nou, în valoare de 1 miliard de lei  și modernizarea, până la finalul mandatului, a peste 90% din infrastructura rutieră a județului Neamț, cu un cost din partea guvernului de peste 500 milioane lei!

De 3 ani avem un deja-vu politic, cu Maricel Popa în fruntea județului și a armatei PSD Iași: peste 50 de primari de orașe și comune, 7 parlamentari, miniștri și secretari de stat, care acceptă impasibili ca  proiectele majore ale Iașului să zacă prin sertarele ministerelor fără a fi finanțate.

În cel mai fericit caz suntem amăgiți cu praful de pe tobă în preajma rectificărilor bugetare, care au fost cu precădere rectificări negative, visteria fiind mai tot timpul goală sau dirijată politic, iată spre oamenii cu influență politică în zona Moldovei!

Singura constantă în toți acești ani este politica servilismului politic promovată de PSD Iași, cu Maricel Popa, un președinte neputincios și obedient, interesat doar de conservarea funcției sale, total neînsemnat în ecuația guvernamentală!

Vă întrebați de ce PSD a făcut miting regional la Iași, paralizând județul și sufocând Iașul în zi lucrătoare, dar mitingul PSD de la Focșani a fost anulat, iar la Piatra Neamț nu s-a mai făcut miting?

Ei bine pentru că Marian Oprișan și Ionel Arsene și-au calculat extrem de atent pașii politici și eu evitat o baie de înjurături și erodarea propriei imagini în orașele lor, dar au avut ”grijă” să îl îngroape politic pe umilul servant, Maricel Popa!

Astăzi, tabloul politic al Moldovei ne arată clar că Maricel Popa este la ultima strigare, cei 3 ani irosiți pe scaunul de Președinte al Consiliului Județean Iași fiind o veritabilă rușine în istoria administrație ieșene.

Iașul merită mai mult decât poate oferi Iuda din fruntea administrației ieșene!

 

Deputat Costel Alexe,

Preşedinte PNL Iaşi


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Go to top