fbpx
 
Marius BODEA: Este momentul să ne luăm orașul înapoi din mâinile acestei rețele de incompetenți corupți

Marius BODEA: Este momentul să ne luăm orașul înapoi din mâinile acestei rețele de incompetenți corupți


Ultimele dezvăluiri și anchete jurnalistice care devolează imensa avere a primarului Chirica, funcționar public în Primăria Iași toată viața lui, avere dobîndită ilicit, reprezintă un motiv temeinic pentru ca forțele cu adevărat reformiste din oraș, care își doresc o administrație locală cu oameni integri, onești și dedicați binelui public să stea la aceeași masă pentru a reuși, într-un mod democratic, să înlăturăm această conducere coruptă de la Primăria Iași.

De 3 ani vorbesc despre corupția endemică și incompetența crasă a celor care conduc Iașul, în frunte cu primarul Chirica. De 3 ani mă lupt pentru a apăra interesele ieșenilor în fața unei administrații locale abuzive, clientelare și arogante. De 3 ani vorbesc despre șansele ratate ale orașului nostru, de potențialul enorm al comunității noastre îngropat sub mormanul de cuvinte, propagandă și minciuni vânturate în spațiul public de către PSD-ALDE-Chirica.

Într-o lume normală, primarul Chirica trebuia să își dea demisia de onoare. Știm cu toții că îi lipsește această onoare. Ce om cu onoare ar da pe nimic patrimoniul orașului unor apropiați, doar ca sa se căpătuiască el și familia lui, dar atunci cînd mamele din Iași, disperate, îi solicită construirea de creșe publice, să le răspundă că nu a identificat terenuri?

Fac o invitație la dialog în primul rând societății civile și personalităților publice locale și, desigur, tuturor formațiunilor politice ce au făcut opoziție împotriva abuzului și incompetenței pentru ca, împreună, să inițiem un referendum local pentru demiterea primarului Chirica și organizarea de alegeri anticipate pentru Consiliul Local.

Până la alegerile locale din 2020 mai este un an de zile, iar orașul nu își mai permite să fie condus de această adevărată mafie care s-a înșurubat în conducerea Primăriei și de acest Consiliu Local a cărui membri, cu excepția colegilor mei liberali, au girat această impostură.

În timp ce camarila din jurul primarului se îmbogățește, noi, ieșenii, ne sufocăm din cauza poluării și a haosului urbanistic, pierdem zeci de ore din cauza traficului infernal, lipsei de centură, batem pasul pe loc în privința modernizării infrastructurii sportive (stadion, sala polivalentă) și ratăm oportunități uriașe pentru modernizarea transportului public.

Fac publică această invitație tuturor forțelor oneste din oraș care vor să facem echipă pentru ca Iașul să aibă o administrație competentă, curată și vizionară și care să lucreze exclusiv în interesul ieșenilor.

 

Marius Bodea, deputat PNL


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30