fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
A fost găsită una dintre fetele din județul Iași, dată dispărută. Despre cealaltă adolescentă nu se știe nimic

A fost găsită una dintre fetele din județul Iași, dată dispărută. Despre cealaltă adolescentă nu se știe nimic


Două dispariții au fost anunțate marți, la 112. Este vorba despre două fete de 14, respectiv 15 ani din județul Iași.

Cele două adolescente, din comune diferite, Holboca și Belcești, au plecat de acasă și nu s-au mai întors. Așa că părinții au cerut ajutorul poliției.

Marți seară, după 24 de ore de groază, una dintre ele a fost găsită. Însă despre a doua nu se știe deocamdată nimic.

Părinţii Alexandrei Ioviță trăiesc momente de coşmar. Adolescenta în vârstă de 15 ani din comuna Holboca a plecat de acasă luni după-amiaza, iar tatăl, speriat ca fata nu se mai întoarce, a cerut ajutor poliţiştilor.

Mihaela Ioviță, mama fetei: „În ultimul timp era puţin mai agitată, vorbea mai dur. I-am spus Alexandra, ce e cu comportamentul ăsta, hai să vorbim, ca şi prietene. Punea mâinile la urechi şi lăsaţi-mă în pace.”

Neculai Ioviță, tatăl fetei: “Văzând comportamentul mai ciudat în ultima perioadă, am vorbit cu ea şi am întrebat-o cu cine se întâlneşte în oraș şi vreau să cunosc şi eu prietenii respectivi. Când am văzut că nu vine din oraş am sunat la 112.”

Adolescenta are 1,65 înălţime, 43 de kilograme, păr lung, brunet şi ochi căprui. Când a fost văzută ultima oară purta tricou, blugi şi adidaşi negri.

Ioana Bîlea, purtător de cuvânt IPJ Iaşi: „Am fost sesizaţi de un bărbat de 60 de ani din comuna Holboca că fiica sa de 15 ani a plecat de la domiciliu şi nu a revenit. Poliţiştii efectuează evaluări pentru depistarea minorei.”

Cei care pot oferi informaţii despre ea sunt rugaţi să sune la 112 ori să meargă la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Prin clipe de groază au trecut şi alţi părinţi din judeţul Iaşi. Fata lor, în vârstă de 14 ani, a fost de negăsit preț de 24 de ore. Mama a trimis-o luni seara la cumpărături într-o localitate din apropiere şi nu s-a mai întors. Aşa că femeia a alertat autorităţile.

Mama fetei: „Am văzut că nu vine, s-a întunecat, a venit concubinul de la muncă şi m-a văzut speriată şi a zis să sunăm. A văzut-o o rudă că era cu o maşină, doi tipi cu uşile deschise, o ţineau de mână şi vorbeau poate a văzut că am fost prea dură cu dânsa, prea severă o certam câteodată.”

Adolescenta a fost găsită aseară în comuna în care locuieşte, Belcești. Potrivit poliţiştilor, în timp ce era căutată, fata era la un tânăr de 28 de ani pe care îl cunoaște şi cu care ar fi întreţinut, de bunăvoie, relaţii intime. Anchetatorii au deschis în acest caz un dosar penal pentru act sexual cu un minor.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: