fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Tudorel Toader a suferit un AVC. Care este acum starea de sănătate a rectorului UAIC

Tudorel Toader a suferit un AVC. Care este acum starea de sănătate a rectorului UAIC


Rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași ar fi suferit un AVC ischemic pe partea dreaptă, potrivit Ziarul de Iași”.

Tudorel Toader s-ar fi prezentat încă de aseară la spital, fiind internat la Terapie Intensivă, iar spre dimineaţă starea sa de sănătate a fost mai bună. Potrivit sursei citate, rectorul UAIC putea să îşi mişte mâna dreaptă.

Surse medicale au explicat pentru REPORTER DE IAȘI că cel mai probabil AVC-ul a fost tranzitoriu şi sunt şanse mari la o recuperare completă.

De asemenea, deși rectorul UAIC a spus că este vorba despre despre analize medicale, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie din Iași, Florin Grămadă, a declarat că Tudorel Toader primește îngrijiri medicale, însă a spus că nu poate oferi detalii despre starea sa de sănătate.

Într-o declarație postată astăzi pe pagina sa de Facebook, Tudorel Toader a criticat presa pentru ce a relatat despre starea sa de sănătate. El susține că a mers astăzi, și nu duminică seară, la Spitalul de Neurochirurgie din Iași ca să-și facă „analize medicale periodice”.

„Altă simplă precizare! Când am fost la spital, timp de o oră și 20 minute, pentru a-mi scoate cele trei alunițe de pe față, presa a scris că m-am internat de urgență, având piciorul rupt! Astăzi când m-am internat pentru a-mi face analizele medicale periodice, presa găsește toate diagnosticele posibile. Aceștia suntem noi! Aceasta este presa noastră!”, a scris Toader, luni, pe pagina de Facebook.

Article image
Fostul nimistru al Justiţiei, Tudorel Toader, a fost internat de urgenţă, în noaptea de duminică spre luni, la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Potrivit unor surse locale, Tudorel Toader a ajuns la spital după ce s-a simţit rău.
Autor cristi tanasa Politica Locala 05 August 2019


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Go to top