Liberalul Marius Dangă a demisionat din Consiliul Județean. Cine îl va înlocui

Liberalul Marius Dangă a demisionat din Consiliul Județean. Cine îl va înlocui


Consilierul județean liberal Marius Dangă a luat decizia de a se retrage din această calitate. Fost viceprimar al municipiului Iași, Marius Dangă și-a depus demisia motivat de apariția unei oportunități în carieră. Marius Danga a spus că demisia sa nu are legătură cu luptele politice din instituție.

„Decizia mea a venit strict din motive personale. Am o oportunitate de carieră interesantă, o oportunitate pe care vreau să o valorific. Motivele pentru care am demisionat din Consiliul Județean țin de faptul că nu vreau să fiu o persoană expusă, publică în noua situație“, a menționat Marius Dangă.

Pentru următoarea ședință de plen, liberalii din CJ trebuie să nominalizeze o altă persoană în locul lui Marius Dangă. Următorul pe lista liberalilor ieșeni este Cătălin Timofciuc, fratele lui Răzvan Timofciuc, consilier local PNL.

Marius Dangă a fost viceprimar al municipiuluI Iași între 2012 și 2014, iar ulterior a lucrat la Asociația pentru Dezvoltare Intercomunitară Euronest. Dangă a fost și șef al organizației municipale a PNL Iași, amintește realitateadeiasi.net.

Article image
Grigore Nepotu a apărut brusc în schema de personal a Primăriei, angajat fără concurs, cu „recomandare”. Ba mai mult, activitul PNL a și anunțat pe FB angajarea sa la Primărie ca pe o mare victorie. Până de curând, el participa la toate acțiunile politice PNL, e vocal la adresa PSD, dar nu scoate un sunet despre Mihai Chirica. Anterior, Daniel Juravle, tot de la PNL, fusese angajat la Primărie, salariul explicând totul: 5.4...
Autor Cezar Moraru Anchete 10 Iunie 2019

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Go to top