fbpx
Print this page
Tânăr de 21 de ani, înjunghiat în Nicolina. Agresorul, live pe Facebook: „Sunt încă viu. Dar l-am tăiat pe ăla”

Tânăr de 21 de ani, înjunghiat în Nicolina. Agresorul, live pe Facebook: „Sunt încă viu. Dar l-am tăiat pe ăla”


Un tânăr de 21 de ani din Iași a fost înjunghiat vineri seara, în cartierul Nicolina. Victima a fost transportată la spital cu mai multe plăgi înjunghiate, iar agresorul a intrat, la scurt timp după incident, live pe Facebook și a povestit ce a făcut. Polițiștii ieșeni fac cercetări.

„În jurul orei 20.50 am fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că un tânăr ar fi fost agresat în zona Nicolina şi ar fi fost înjunghiat în zona abdominală şi zona unui braţ.", a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Victima a fost transportată de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Iaşi la Spitalul Sfântul Spiridon cu mai multe plăgi înjunghiate.

Poliţiştii l-au identificat pe atacator la scurt timp. De altfel, agresorul, în vârstă de 25 de ani, a făcut un live pe Facebook imediat după atac. Postarea s-a încheiat după ce poliţiştii au ajuns lângă atacator.

„Sunt încă viu. Dar l-am tăiat pe ăla. Destul de rău. A venit fraierul, l-am aşteptat unde a zis jumătate de oră. Şi mi-a dat neveu. M-am julit puţin la cot. Încă stau cu brişca în mână. Mi-a dat neveu. M-am ridicat de jos. I-am dat şi eu, de acum cred că e la spital. Mă ia politia. Moare ăla. Aia e. Un fraier mai puţin. (...) Uite şi garda. Da, e garda. Cred că au venit pentru mine. Trebuie să arunc şi brişca. Am aruncat-o", spune agresorul în live-ul de pe Facebook.

De altfel, tânărul de 25 de ani a publicat pe contul său mai multe video-uri în care i se adresa victimei sale, amenințând-o. Într-un videoclip, agresorul a filmat chiar briceagul cu care şi-a înjunghiat victima.

 

Sursa: Mediafax


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Articole similare