fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Dan Barna, către Viorica Dăncilă: Vă invit la Iaşi, să facem prima dezbatere din campania asta în stradă

Dan Barna, către Viorica Dăncilă: Vă invit la Iaşi, să facem prima dezbatere din campania asta în stradă


Prezidenţiabilul USR-PLUS, Dan Barna, a invitat-o pe Viorica Dăncilă, într-un mesaj postat pe Facebook, duminică, la Iaşi, pentru a face în stradă prima dezbatere din campania pentru prezidenţiale, după ce liderul PSD l-a acuzat pe liderul USR că nu merge în rândul oamenilor.

„Doamna Dăncilă şi-a lansat astăzi candidatura la Cotroceni spunând despre mine că nu merg în rândul oamenilor. Doamnă Dăncilă, astăzi sunt la Flămânzi, la Hârlău şi la Popricani, ieri am fost la Suceava, Fălticeni, Buneşti şi Botoşani. De o săptămână bat oraşele şi comunele Moldovei şi stau de vorbă cu toţi oamenii care îmi ies în cale. Mâine dimineaţă vă aştept la Iaşi, să facem prima dezbatere din campania asta în stradă, în mijlocul oamenilor. Eu am venit cu autocarul, cum s-a putut, dar dumnevoastră puteţi să folosiţi elicopterul ca să ajungeţi mai repede, că autostrada spre Moldova tot nu e, să ştiţi”, a scris prezidenţiabilul USR-PLUS, Dan Barna, pe Facebook.

Social-democraţii au validat-o în Congresul de sâmbătă pe Viorica Dăncilă drept candidatul PSD la prezidenţiale.

În discursul său, Viorica Dăncilă îl atacă pe Dan Barna, susţinând că nu vorbeşte cu oamenii şi că „sădeşte ură în rândul acestora”.

 

Sursa: Mediafax


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Go to top