fbpx
Portokal
Ieșeni condamnați pentru tâlhărie, depistați în Anglia și Franța

Ieșeni condamnați pentru tâlhărie, depistați în Anglia și Franța


Un tânăr din Valea Lupului și o femeie din Hârlău, urmăriți internațional, au fost depistați de polițiștii ieșeni în Anglia, respectiv, Franța. Ambii au fost condamnați la închisoare pentru tâlhărie.

În urma schimbului de informaţii dintre polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași și autoritățile din Anglia, realizat prin intermediul Biroului Sirene, din cadrul I.G.P.R., a fost depistat, pe teritoriul Angliei, un tânăr, de 22 de ani, din comuna Valea Lupului, urmărit național și internațional.

Acesta se sustrăgea executării pedepsei de 2 ani închisoare, fiind condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie.

În baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Iași, acesta a fost predat din Anglia și depus în Penitenciarul Rahova, la data de 23 august a.c.

Tot în urma schimbului de informaţii dintre polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași și autoritățile din Franța, realizat prin intermediul Biroului Sirene, din cadrul I.G.P.R., a fost depistat, pe teritoriul Franței, o femeie, de 46 de ani, din orașul Hârlău, urmărită național și internațional.

Aceasta se sustrăgea executării pedepsei de 4 ani și 6 luni închisoare, fiind condamnată pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie.

În baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Suceava, aceasta a fost predată din Franța și depusă în Penitenciarul Rahova, la data de 23 august a.c.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Go to top