fbpx
Marius Bodea îi cere demisia lui Mihai Chirica după ce primarul Iașului i-a făcut „sclavi” și „prostituate” pe tinerii care au ales să plece la muncă în străinătate! (VIDEO)

Marius Bodea îi cere demisia lui Mihai Chirica după ce primarul Iașului i-a făcut „sclavi” și „prostituate” pe tinerii care au ales să plece la muncă în străinătate! (VIDEO)


„Mihai Chirica le consideră „prostituate” pe tinerele fete care au ales să meargă la muncă în străinătate și „sclavi” pe compatrioții noștri care au ales calea pribegiei pentru un trai mai bun.

Dl. Chirica și-a pierdut complet busola morală, trebuie sa demisioneze imediat. Este inacceptabil ca primarul celui mai mare oraș din România după București, cu cei mai mulți tineri plecați la muncă în străinătate, să îi jignească într-un mod atât de grosolan. Acești tineri au fost goniți tocmai de neputința autorităților, adică inclusiv de neputința primarului Iașului, de a le asigura condiții de trai mai bune pentru a rămâne acasă.

Chiar și așa, demisia lui Mihai Chirica ar fi o palidă scuza pentru românii pe care i-a jignit atât de grosolan.

Acest om este incapabil să înțeleagă realitatea în care trăiesc cei pe care ar trebui sa îi reprezinte.

La adăpostul celor 5 case și averii imense pe care a dobândit-o ilicit, Dl. Mihai Chirica nu poate empatiza cu cei care au riscat totul și au plecat la muncă în bejenie pentru a le asigura celor dragi, de acasă, un trai mai bun.

El toată viata a fost un răsfățat al funcțiilor din Primărie babane, plătite gras, al combinațiilor cu firme de construcții și al unei vieți tihnite, securizate de înțelegerile obscure cu samsarii imobiliari.

Dacă ar fi făcut Chirica în cei 20 ani de când are funcții de conducere în Primăria Iași măcar cât am făcut eu în 4 ani ca manager la aeroport pentru roamânii din Diaspora, ar avea legitimitatea să vorbească despre acești oameni.

Însă el nu are dreptul sa vorbească despre cei plecați în străinătate la munca, darămite să își permită să îi jignească.

Nu are dreptul pentru că acești oameni au plecat și din cauza lui, a neputinței și corupției cu care a infectat aparatul de stat.

Demisia, domnule Mihai Chirica! Rușine!

Ioan Rus, Ministru al Transporturilor din partea PSD în Guvernul României, și-a dat demisia după o declarație identică! Va avea dl. Chirica măcar demnitatea unui pesedist?”

 

Marius Bodea

Deputat PNL Iași


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Go to top