fbpx
Portokal
Costel Alexe: Astăzi s-a făcut dreptate în Iași, în Moldova, în România!

Costel Alexe: Astăzi s-a făcut dreptate în Iași, în Moldova, în România!


Votul covârșitor în favoarea președintelui Iohannis este o palmă dată tuturor celor care au crezut că pot pune democrația în cui când au chef, că pot aloca resurse publice după bunul plac către clientela de partid și că legea este opțională pentru ei, pentru protejații lor și că au sistemul de justiție în buzunar!

Astăzi ieșenii și românii au taxat nedreptățile comise sistematic de către PSD în ultimii 3 ani, când o guvernare toxică și discreționară, aflată permanent în slujba baronilor a privat Iașul și Moldova de fonduri și investiții atât de necesare pentru o regiune defavorizată!

Marile proiecte de interes local și regional au fost ignorate și blocate în 3 ani de guvernare PSD, astăzi fiind practic în aceeași situație gravă ca în 2016: fără pași reali în realizarea Autostrăzii Iași-Tg.Mureș, fără Spital Regional de Urgențe, fără finanțare de peste 7 ani pentru Soseau de Centură a Iașului, fără variante ocolitoare pentru orașele sufocate de traficul de tranzit și evident fără orizont realist pentru stadion, filarmonică sau sală polivalentă!

În anii guvernării PSD s-au agravat decalajele între regiuni, s-au accentuat indicatorii negativi: rata accidentelor și deceselor pe șosele, gradul de depopulare a comunităților noastre, rata de abandon școlar, șomajul și sărăcia, și foarte multe comune au spor demografic negativ!

După o hegemonie toxică a baronilor locali, care au viciat vizibil șansele de dezvoltare a județelor noastre, lucrurile se vor schimba, căci într-o Românie Normală, Iașul și Moldova trebuie să conteze!

Am spus-o public și după rezultatul de astăzi îmi doresc să construim concret, cu pași fermi un viitor sustenabil.

Avem o șansă istorică: cu un Președinte liberal, cu un Guvern PNL, cu voci puternice   în   executiv   și   în   administrația   locală   putem   repara   nedreptățile guvernărilor trecute și schimba în bine fața Iașului și a Moldovei.

Avem în Iași și în Moldova un  electorat   de   dreapta,   puternic,   determinat   și   deloc neglijabil, pe care trebuie să îl reprezentăm cu bună credință!

S-a încheiat campania electorală și vreau să reiterez tot ce am spus în ultimele luni:

Îi invit pe toti iesenii de bună credință, pe toți cei care își doresc modernizarea județului și dezvoltarea Moldovei să vină alături de echipa Partidului Național Liberal și împreună să construim Iasul Liberal!

Totodată vreau să transmit un mesaj partidelor de dreapta, care au sustinut motiunea impotriva guvernarii PSD sa rupa aliantele locale si judetene cu PSD si sa fie actori activi in reconstructia Iasului pe fundamente solide!

 

Președinte PNL Iași

Costel Alexe

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
Go to top