fbpx
 
Colaj FOTO: birminghammail.co.uk Colaj FOTO: birminghammail.co.uk

Român anchetat în Marea Britanie după ce a fost prins că vindea ilegal țuică și vin în biberoane


Un român a fost prins că vindea ilegal vin vărsat, ascuns în biberoane, dar și țigări, în magazinul pentru care îl deține în Birmingham, Marea Britanie, iar autoritățile au depus plângere împotriva acestuia, pentru a-i fi ridicată licența.

În urma unui control efectuat în iunie, anul trecut, inspectorii au descoperit că Ștefan Mustățea vindea în magazinul alimentar denumit “La Bufet” vin alb și roșu făcut în casă, ascuns în biberoane, dar și în sticle de limonadă, precum și țuică făcută în casă. În plus, 200 de țigarete au fost descoperite de inspectori.

În ciuda acestui fapt, magazinul a primit o licență pentru vânzarea de alcool la doar șase zile de la inspecție, românul evitând să furnizeze Primăriei informații privind rezultatele controlului, birminghammail.co.uk.

Poliția din West Midlands a depus o nouă cerere pentru ca românul să rămână fără licență, după ce, în urma unui control efectuat în octombrie 2019, au fost descoperite 153 de pachete de țigarete, deținute ilegal, în spatele casei de marcat.

„Ștefan Mustățea a pus profitul mai presus de sănătatea publicului. Este evident că Mustățea nu are nicio intenție de a lucra cu autoritățile, după ce a mințit în timpul audierilor de pe 8 octombrie”, se arată într-un comunicat.

Audierea privind licența magazinului românului va avea loc pe 24 februarie.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30