fbpx
Print this page
Bogdan Cojocaru: Leana şi Costel de Bahlui. Mihai Chirică și „Costel” duc Moldova către faliment politic şi administrativ!

Bogdan Cojocaru: Leana şi Costel de Bahlui. Mihai Chirică și „Costel” duc Moldova către faliment politic şi administrativ!


În urmă cu câteva zile, domnul primar Chirica Mihai ne „ameninţa” cu descinderea domniei sale la Palatul Victoria, pentru tranşarea definitivă a problemei Autostrăzii Unirii cunoscută şi sub denumirea de Autostrada A8. Din păcate, domnul primar se pare că a optat pentru o pledoarie, în toată regula, dar nu pentru Autostrada A8 ci pentru Autostrada A13.

​Contestând, spre uimirea noastră, evidenţele, adică înregistrările de la respectiva întâlnire când domnia sa susţinea umilirea ieșenilor. Domnul primar s-a prezentat într-o conferinţă de presă împreună cu colegul domniei sale, deputatul Costel Alexe, ca să ne anunţe, am fi crezut noi, că vom avea, totuşi, autostradă pe direcţia Ungheni - Iaşi- Târgu Mureş.

​Spre surprinderea noastră, domnul primar s-a prezentat ieri, 30 mai 2020, într-o conferinţă de presă „împreună cu Costel”, aceasta fiind exprimarea edilului Iaşului, pentru a ne anunţa faptul că el este membru PNL şi că este puternic însufleţit de discursul preşedintelui Iohannis.

​Astfel, domnul primar ne vorbește de faptul că „s-a coalizat o echipă”, că nu îşi neagă trecutul şi că “a venit timpul să schimbăm lucrurile şi în municipiul Iaşi”, aşa după cum Klaus Iohannis a mişcat România din rădăcini.

Da, preşedintele Iohannis probabil a mişcat România din rădăcini, prin acţiunile de defrişare promovate de ministrul Costel Alexe în ţară şi de primarul Chirică în municipiul Iaşi, în urma lor au mai rămas astfel doar rădăcinile.

​Însă, pe această cale, nu putem să nu remarcăm şi recunoaşterea eşecului pentru un primar care a condus administraţia locală un număr important de ani. Dacă spuneţi, domnule primar, că a venit timpul să schimbăm lucrurile în Iaşi înseamnă că ele nu sunt pe un făgaş normal după peste 10 ani de mandat la Direcţia Tehnică, după 3 ani de mandat de viceprimar, dupa un an de mandat de viceprimar cu atribuţii de primar şi dupa 4 ani de mandat de primar, toti acești ani constituind mandate succesive.

​Concluzia, domnule primar Chirică este că timp îndelungat aţi fost în fruntea administraţiei municipiului Iaşi şi aţi falimentat capitala Moldovei!

Şi dacă tot sunteţi într-un concubinaj politic  “cu Costel” şi dacă tot v-aţi remarcat prin defrişare(tai-tei), fenomen patronat de la cel mai înalt nivel de partenerul dumneavoastră, nu aţi dori să renunţaţi la o nouă candidatură la funcţia de primar al Municipiului Iaşi, îndreptându-vă paşii către alte lucruri care vă fac plăcere?

​Cred că această decizie ar fi una oportună pentru ieşeni!

 

Bogdan Cojocaru

Deputat PSD Iași


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Articole similare