fbpx
Marius Bodea: Oficial, sunt membru al Uniunii Salvați România

Marius Bodea: Oficial, sunt membru al Uniunii Salvați România


Prezența mea în USR înseamnă continuarea asumării principiilor pe care le am în viață: onestitate, competență, verticalitate și să fiu mereu în slujba cetățenilor.

Am ales USR după ce liderii partidului în care m-am format și-au trădat la modul cel mai sfidător principiile prin racolarea pesedistului Mihai Chirica si a mafiei din jurul lui.

Nu am putut accepta acest compromis pentru că ar fi însemnat să îmi încalc propriile principii și valori, ar fi însemnat să îi trădez, la rândul meu, pe toți colegii și pe toți ieșenii care și-au pus speranța în mine.

Am ales să fiu membru USR pentru ca aceasta este alternativa reală la PSD și la tot ceea ce întelegem noi prin pesedism. Am găsit în USR o echipă de oameni onești, curați, energici, capabili să schimbe lucrurile în bine.

Să fiu parte din USR mă onorează și îmi dă elan să continui proiectul meu pentru Iași cu și mai multă determinare.

Mulțumesc, și pe această cale, lui Cosette Chichirău și întregii echipe USR Iași pentru încredere. Am convingerea că vom reuși împreună. Pentru Iași, pentru ieșeni.

De asemenea, doresc să mulțumesc tuturor colegilor din Alianța USR-PLUS care mă susțin în lupta pentru Consiliul Județean.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Go to top