fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 17 Mai 2019

Poliția Română transmite că nu a primit nicio informare oficială despre presupusa evadare a lui Radu Mazăre din Madagascar. Anunţul poliţiei vine în contextul în care România TV a anunţat că fostul primar la Constanţei ar fi evadat din locul de detenţie din Madagascar practic aproape în ajunul extrădării în România.

Publicat in Justitie
Fostul procuror Mircea Negulescu şi fostul şef DNA Ploieşti Lucian Onea au depus plângeri la Parchet împotriva şefilor Secţiei speciale pentru investigarea magistraţilor, Gheorghe Stan şi Adina Florea. Plângerea a fost trimisă de Parchetul General char la secţia condusă de Stan şi Florea, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Publicat in Justitie
Unionistul George Simion, candidat independent la alegerile europarlamentare, a fost agresat astăzi, în timp ce se afla la Cimitirul Eroilor de la Valea Uzului. El și doi membri ai staff-ului său de campanie au fost agresați, iar incidentul a fost transmis live pe pagina de Facebook a candidatului.

Publicat in Moldova
Deputatul PNL Ovidiu Raetchi, vicepreşedintele Comisiei de Apărare, a reacţionat ferm după intervenţia Jandarmeriei împotriva protestatrilor paşnici de la Topoloveni, unde a venit în vizită Liviu Dragnea.

Publicat in Social
Un deţinut de la Penitenciarul Aiud l-a ameninţat cu moartea, printr-o scrisoare, pe preşedintele Klaus Iohannis, care a refuzat să-l graţieze. Bărbatul a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor.

Publicat in Presedintie
Crucile a zeci de eroi români și monumentul amplasat de Primăria orașului băcăuan Dărmănești în Cimitirul Internaţional al Eroilor Valea Uzului au fost profanate, fiind acoperite cu saci negri de gunoi, potrivit unor fotografii postate pe rețelele de socializare. Poliția Bacău a anunțat vineri că a declanșat o anchetă.

Publicat in Social
Maricel Popa, șeful PSD Iași, încearcă să ascundă totala incompetență a actualei conduceri a Aeroportului Internațional Iași prin lansarea unor afirmații calomnioase și mincinoase la adresa muncii depuse de o întreagă echipă în timpul mandatului meu. Actualul șef al Consiliului Județean și camarila pesedistă din jurul său au reușit contraperformanța ca, în scurtă vreme, să aducă într-o situație critică principala poartă de intrare în oraș și principala legătură a Iaşului cu lumea civilizată.

Publicat in Politica Locala
Programul politic al Partidului Național Liberal pentru Alegerile din 26 mai reprezintă o îmbinare reușită între lista candidaților propuși de PNL, oameni profesioniști, cu o vastă  experiență în administrația publică și forța data de apartența la cea mai mare și respectată familie politică europeană, grupul Popularilor Europeni.

Publicat in Politica Locala
Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Oancea au depistat la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Toyota Auris, care figurează în bazele de date ca fiind furat din Italia.

Publicat in Moldova
Poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului Prevenirea și Combaterea Migraţie Ilegale şi a Infracţionalității Transfrontaliere din cadrul S.T.P.F Galați, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Galați, au destructurat un grup  infracţional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunii de trafic de migranţi. În data de 16 mai a.c., au fost desfăşurate cinci percheziţii domiciliare la membrii grupărilor, în mai multe locaţii de pe raza judeţului Galaţi, la care au participat poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi. Faţă de trei membri ai grupului a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca să fie prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3