fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Items filtered by date: Sambata, 10 Octombrie 2020

Doi elevi s-au bătut pe holurile unei școli din Suceava și nimeni nu a intervenit. Din imaginile difucate pe rețelele de socializare se vede cum colegii celor doi elevi îi încurajau de pe margine pe bătuși, ba chiar îi loveau și ei.

Published in Moldova
Dr. Alexandru Rafila, reprezentantul României în Organizaţia Mondială a Sănătăţii, a explicat că transmiterea noului coronavirus în şcoli este limitată, însă există probleme în mijloacele de transport în comun. De asemenea, preşedintele Societăţii Române de Microbiologie a explicat că „suntem în valul doi" al pandemiei de coronavirus deoarece există o „transmitere comunitară mai intensă".

Published in Sanatate
Grupul de Comunicare Strategică a raportat sâmbătă, 10 octombrie, alte 3.517 de infecții cu coronavirus (dintr-un total de 29.284 de teste) și 52 de decese din cauza COVID-19.

Published in Sanatate
Procurorii efectuează la această oră percheziții în Râmnicu Vâlcea la casa șefului Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor, Laurențiu Baranga.

Published in Social
Raed Arafat a vorbit despre interzicerea pelerinajului de la moaștele Sfintei Parascheva. Medicul a spus că „trebuie să înțeleagă lumea că aici nu este vorba nici de disproporție, nici de discriminare, nici de dorința de a face rău unora sau bine altora. Aici este vorba de domeniul sănătății publice”. Referitor la comunicatul Patriarhului Daniel care consideră că interzicerea pelerinajului pentru credincioșii care nu locuiesc în Iași este o „măsură disproporționată, discriminatorie”, care a fost luată „fără o consultare prealabilă” și în care cere autorităților anularea măsurii, Raed Arafat spune că o revenire asupra interdicției poate fi doar una politică, nu sanitară. De asemenea, șeful ISU a explicat că nu numai prezența la pelerinaj este periculoasă, ci și drumul către Iași și înapoi a mii de persoane prezintă un risc mare de infectare.

Published in Sanatate

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Go to top