fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 12 Iunie 2020

Caz neobişnuit la Spitalul de Boli Infecţioase „Sf. Parascheva" din Iaşi. Patru persoane care au fost infectate cu noul coronavirus au suferit o reapariţie a COVID-19.

Publicat in Sanatate
Poliţiştii de frontieră gălățeni efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean ucrainean care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere cu însemnele autorităților din Ucraina, care s-a dovedit a fi fals.

Publicat in Moldova
Românii vor putea intra din nou în anumite agenţii ale Loteriei Române, de la 15 iunie, dată la care unele măsuri restrictive vor fi relaxate. Prima extragere se va face pe 21 iunie, după trei luni de pauză.

Publicat in Social
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a desființat sentința pe latura civilă din dosarul în care a fost condamnat definitiv la închisoare omul de afaceri Puiu Popoviciu, prin care terenul de 224 de hectare deținut de acesta trebuia să se întoarcă la stat.

Publicat in Justitie
Un profesor la o şcoală gimnazială din judeţul Giurgiu a fost reţinut, vineri, de procurori. Timp de aproape doi ani, bărbatul a întreținut relaţii sexuale cu o elevă de clasa a opta, în schimbul unor sume de bani.

Publicat in Justitie
Poliţiştii tulceni efectuează cercetări în cazul unei persoane care a fost găsită moartă, vineri, în lacul Ciuperca din municipiul Tulcea, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Irina Manolache.

Publicat in Social
Deputatul PSD Elvira Şarapatin a acroşat, vineri, cu autoturismul, un pieton care traversa strada regulamentar, parlamentarul plecând de la locul accidentului, potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres.

Publicat in Social
Anul acesta evaluarea națională și bacalaureatul se desfășoară în condiții atipice din cauza pandemiei care ne-a schimbat tuturor cursul firesc al vieții. Dar, elevii nu trebuie să simtă această povară. Singura lor preocupare rămâne aceea de a învăța, pentru a promova cele două evaluări importante pentru viitorul lor educațional și/sau profesional.

Publicat in Politica Locala
Pe 14 și 17 iunie 2020, Amfiteatrul Palas găzduiește spectacolele Ateneului Național din Iași, „Făt Frumos din Lacrimă” și „Take, lanke și Cadîr”. În această duminică, cei mici sunt așteptați într-o lume de basm, cu personaje îndrăgite. Ne bucurăm împreună de evenimente, dar în siguranță, cu respectarea măsurilor de protecție și distanțare fizică.

Publicat in Social
Ne revedem, cu aceeași bucurie pentru shopping, dar cu mare grijă pentru siguranța ta! Din 15 iunie 2020, reluăm activitatea, oferindu-ți experiențele care ți-au lipsit. Contextul s-a schimbat și pe primul loc este sănătatea tuturor, astfel că am implementat peste 40 de acțiuni de prevenire și distanțare fizică! Măsurile presupun acțiuni permanente de dezinfecție, reorganizarea fluxurilor de acces, optimizarea calității aerului, dar și purtarea obligatorie a măștilor de protecție.

Publicat in Timp Liber
Pagina 1 din 2