fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 30 Iunie 2020

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat, în două microbuze de transport marfă, 33 de cetăţeni din Siria, Somalia și Libia, care se îndreptau către graniţa cu Ungaria. Călăuzele, doi cetățeni români, sunt cercetate pentru trafic de migranţi și urmează a fi prezentate în fata instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Publicat in Social
Procurorii și polițiștii antidrog din Mehedinți au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de trafic și deținere de droguri de risc și mare risc. Au fost efectuate 2 percheziții domiciliare și au fost puse în executare două mandate de aducere.

Publicat in Social

Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, în vârstă de 42 de ani, se numără printre cei care nu au reușit să promoveze în prima sesiune a examenului de Bacalaureat. Moroșanu a luat nota 3,60 la Limba și literatura aromână, scrie Jurnal de Vrancea, citat de HotNews.


Publicat in Educatie
Numărul miliardarilor lumii a crescut cu 8,5% în 2019, la 2.825, de la 2.604 în 2018, potrivit companiei de cercetare de piață Wealth-X, acesta fiind cel mai mare număr din 2010, când compania a început să întocmească statistica, relatează Mediafax, citând CNBC.

Publicat in Panorama
Camera Deputaților a adoptat, marți, decizional proiectul de lege al deputatei independente Oana Bîzgan, care mărește pragurile minime de pedeapsă pentru infracțiunile de natură sexuală, astfel încât persoanele condamnate să nu mai primească pedepse cu suspendare. De asemenea, concubinul mamei, care agresează copilul, nu va mai primi pedeapsă cu suspendare, ci detenție.

Publicat in Parlament
Consilierii locali ieşeni au adoptat în unanimitate, în plenul şedinţei de marţi, indicatorii tehnico-economici şi devizul general pentru restaurarea şi reabilitarea Grădinii Copou.

Publicat in Administratie Locala
Polițiștii ieșeni au identificat un bărbat bănuit de furt. Acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Publicat in Justitie
Polițiștii ieşeni au intervenit, luni, la peste 130 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate 250 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost sesizate peste 30 de infracțiuni.

Publicat in Social
Agentul principal de poliție Ionuț Pușcașu, aflat în timpul liber, se deplasa, luni, în jurul orei 17.00, cu autoturismul personal către municipiul Iași, când din sens opus a observat un autoturism despre care ştia că figura ca fiind sustras în urmă cu puţin timp.

Publicat in Social
Conform calendarelor specifice, după publicarea rezultatelor finale obținute la Evaluarea națională, absolvenții clasei a VIII-a pot opta, pentru continuarea studiilor, atât în învățământul liceal, cât și în învățământul profesional sau învățământul dual.

Publicat in Educatie
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30