fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 31 Ianuarie 2021

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, duminică, în urma testelor efectuate la nivel național,  1.825 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Publicat in Sanatate
Un bebeluș este spitalizat în stare gravă, la Suceava, după ce a intrat în stop cardio-respirator în timp ce era botezat. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Publicat in Moldova
O adolescentă de 19 ani din Suceava a fost oprită cu focuri de armă de către polițiștii de frontieră în timp ce aducea țigări de contrabandă din Ucraina cu o dronă.

Publicat in Moldova
Un echipaj de poliţie care a intervenit într-un scandal casnic în cătunul Ponorâta a fost atacat de localnici, fiind necesară intervenţia luptătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi a jandarmilor, a informat, duminică seara, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş, Cecilia Grozavu.

Publicat in Social
Polițiștii ieşeni au intervenit sâmbătă la peste 100 de  evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate aproape 270 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost sesizate peste 15 infracțiuni.

Publicat in Social
Sâmbătă seara, Dan, poliţist aflat în timpul liber şi prietena sa, Raluca, studentă la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, i-au sesizat pe colegii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi, cu privire la faptul că au observat un bărbat care a sustras bunuri din faţa unei benzinării, din municipiul Iaşi.

Publicat in Social
Cel mai important proiect de infrastrucruă al Iașului și din zona Moldovei, Autostrada Unirii, nu a fost prins pe lista cu investițiile prin PNRR. În aceste condiții, Asociația Împreună pentru A8 a decis să picheteze Ministerul Transporturilor.

Publicat in Administratie Locala
O pacientă cu COVID-19 din pavilionul în care s-a produs incendiul de la Institutul „Matei Balş” a decedat duminică, transmite „Adevărul”. Femeia, în vârstă de 67 de ani, fusese transferată într-un alt pavilion al spitalului.

Publicat in Sanatate
Bărbatul care l-a împroșcat cu iaurt pe primarul Iașului, Mihai Chirica, cu ocazia ceremoniilor de pe 24 Ianuarie, a fost externat de la spitalul de psihiatrie, dar rămâne sub observație.

Publicat in Administratie Locala
ANM a emis mai multe alerte de vreme severă pentru mai multe zone din țară.

Publicat in Vremea
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31