fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 06 Ianuarie 2021

Congresul Statelor Unite a început, miercuri, procesul de validare al rezultatului alegerilor prezidențiale. Vicepreședintele Mike Pence a început procesul de numărare a voturilor. Până acum o formalitate, această procedură este urmărită cu atenție în contextul în care Donald Trump încearcă prin orice modalitate să răstoarne rezultatul alegerilor câștigate de Joe Biden cu 306 de voturi la 232.

Publicat in Eveniment
Sorin Manda, cumnatul actualului primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, este noul director general interimar al Aeroportului Internațional din Craiova. Acesta a fost numit în funcție prin hotărârea Consiliului de Administrație, informează site-ul local Gazeta de Sud.

Publicat in Administratie Locala
Miercuri, 06 Ianuarie 2021 21:27

Euronews va lansa Euronews Romania (VIDEO)

Euronews anunță că va lansa Euronews Romania, într-un parteneriat cu Universitatea Politehnica din București. Lansarea canalului TV din România vine în urma unor lansări regionale de succes în Georgia și Albania, după cum transmit reprezentanții postului în anunțul publicat miercuri pe site-ul euronews.com.

Publicat in Educatie
Un bărbat care s-a rătăcit în zona Platoul Babelor și a fost nevoit să petreacă două nopți sub cerul liber a fost găsit miercuri de salvamontiști. Bărbatul de 45 de ani din Constanța era epuizat fizic, iar salvamontiștii spun că echipamentul profesional i-a salvat viața turistului, potrivit Mediafax.

Publicat in Social
Un român a fost condamnat, luni, la închisoare în Italia, după ce a furat bijuterii în valoare de 600.000 de euro de la o bătrână. Bărbatul a avut încă doi complici. Deşi tâlharii au fost prinşi de poliţişti, prada nu a fost găsită nici după un an de la marele jaf.

Publicat in Eveniment
5.719 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, în urma efectuării a 34.343 de teste la nivel naţional. Până astăzi, 121 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. La ATI sunt internați 1.070 bolnavi.

Publicat in Sanatate
Carmen Dorobăţ  a fost vaccinată împotriva Covid pe 27 decembrie iar înainte de acest moment avea test Covid negativ.

Publicat in Sanatate
Deşi lebedele care iernează în România sunt apariţii superbe pe lacuri, unele au ajuns, din păcate, ținta răufăcătorilor. Mai multe păsări din această specie ocrotită de lege au fost împuşcate pe lacul Gilău din judeţul Cluj şi unele au fost chiar otrăvite.

Publicat in Social
Un tânăr de 18 ani din Deva dispărut de Revelion a fost găsit mort miercuri, pe un teren de lângă o clădire. Anchetatorii fac cercetări pentru ucidere din culpă, potrivit Mediafax.

Publicat in Social
Cazul bebeluşului abandonat în Baia Mare lângă un tomberon a stârnit o vie emoţie şi după cercetări minuţioase poliţiştii au reuşit să o găsească pe femeia care l-a părăsit pe băieţel în frig şi în întuneric.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31