fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 26 Noiembrie 2021

Trei persoane au fost rănite, vineri seară, după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un gard pe raza comunei prahovene Balta Doamnei, anunţă autorităţile.

Publicat in Social
Un producător retrage de la comercializare loturi de tobă de porc „Drag de România” contaminată cu Listeria monocytogenes, iar Carrefour recheamă de la consumatori produsul.

Publicat in Social
Amenzi de aproape 2,4 milioane de lei au fost primite, din ianuarie și până în octombrie 2021, de mai mulți furnizori de electricitate și gaze naturale. Au fost încălcate diferite reglementări, susține Autoritatea Națională din Domeniul Energiei.

Publicat in Companii
Comisarii Gărzii de Mediu au descins din nou la Sintești, una dintre localitățile cunoscute pentru arderile ilegale de deșeuri care otrăvesc aerul din zona Bucureștiului.

Publicat in Social
În actuala conjunctură a pandemiei este prioritar „să fie găsite toate persoanele care încă nu s-au vaccinat pentru a încerca să le convingem să se vaccineze”, a declarat joi Mike Ryan, reprezentant OMS, relatează EFE, scrie Agerpres.

Publicat in Panorama
O avocată din Brăila este cercetată de DNA, sub control judiciar, pentru săvârşirea infracţiunii de cumpărare de influenţă, ea fiind acuzată că a încercat să dea 10.000 de euro unor poliţişti cu funcţii de conducere pentru a stopa controale la două firme.

Publicat in Justitie
Procurorii DIICOT au avut parte de o surpriză joi, în timp ce percheziţionau locuinţa unui traficant de canabis din Capitală, care avea un program fix de vânzare a drogurilor. În timp ce procurorii se aflau la adresa traficantului, la ușa acestuia s-au prezentat doi clienți care veniseră să cumpere droguri.

Publicat in Justitie
Un bărbat din judeţul Galaţi a fost reţinut de poliţişti pentru trafic de droguri de risc şi introducere în ţară de droguri de risc, informează, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Publicat in Moldova
Competiția sportivă aduce la Iași în perioada 25-28 noiembrie, cele mai capabile mașini de concurs și echipele de piloți de anduranță din toată țara, pe un traseu de 100 km, în cele mai spectaculoase condiții de off road.

Spectatorii și pasionații motor-sportului, deși nu vor avea în acest an acces la start sau la proba superspecială, vor avea șansa de a se bucura în perioada următoare de sesiuni private de off road oferite de Casa Auto, sub instruirea piloților din Campionat – membri ai Clubului Adventure 4x4 Iași, în condiții de igienă și măsuri de precauție specifice acestor timpuri.


Publicat in Social
Pentru un oraș efervescent, smart și sustenabil, care să se dezvolte în concordanță cu nevoile oamenilor, este nevoie de participare civică. În opinia ta, de ce are nevoie Iașul de mâine? Ce iubești la oraș și ce vrei să îmbunătățești? Cum vrei să se dezvolte în viitor? Peste 1.200 de ieșeni și-au spus deja părerea pe www.iasipentruviitor.ro - platforma de consultare online interactivă lansată de compania IULIUS – și, în continuare, poți să o faci și tu.

Publicat in Timp Liber
Pagina 1 din 3