fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 29 Iulie 2021

Două persoane dintr-o mașină lovită de tren în Suceava au reușit să sară chiar în timp ce autovehiculul era târât de locomotivă.

Publicat in Moldova
Cine adoptă un copil primeşte, în premieră, un stimulent financiar care poate ajunge la 900 de lei pe lună. Suma va fi acordată până când copilul împlineşte 18 ani. Aceasta este una dintre măsurile aprobate de Guvern cu scopul de a uşura adopţiile în România.

Publicat in Guvern
Theodore McCarrick, fost cardinal și cel mai înalt oficial catolic din SUA, a fost pus sub acuzare cu privire la un abuz sexual asupra unui minor. Înaltul prelat este judecat în prezent pentru fapte de acum 50 de ani.

Publicat in Panorama
Un copil în vârstă de aproximativ opt ani, o femeie şi un bărbat de circa 80 de ani s-au înecat, joi, în râul Motru, fiind găsiţi în stare de inconştienţă de echipajele medicale ajunse la locul intervenţiei, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj.

Publicat in Social
Studenții Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) care au efectuat schema completă de vaccinare împotriva COVID-19 cu unul dintre serurile aprobate la nivelul României (Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Johnson&Johnson) vor beneficia de o lună de cazare gratuită în Campusul studențesc „Tudor Vladimirescu”.

Publicat in Educatie
Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a transmis, joi, că autoritățile au deschis dosar penal pentru 16 persoane care s-au întors din Marea Britanie în România, folosind adeverințe false de vaccinare împotriva COVID-19.

Publicat in Justitie
Un inspector antifraudă din Iaşi a fost reţinut de către procurorii DNA, fiind acuzat de luare de mită.

Publicat in Justitie
Sportiva Ana-Maria Popescu și-a prezentat scuzele, joi, pentru „gestul nepoliticos” de a nu răspunde strângerii de mână a ministrului Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, la sosirea pe Aeroportul „Henri Coandă″ de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Publicat in Social
Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat hotărârea pentru modificarea și completarea hotărârii privind aprobarea listei țărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat.

Publicat in Guvern
Milionarul bucureștean Dan Nicorescu a rămas pieton în Constanța, după ce Poliția Locală i-a ridicat joi bolidul Ferrari, pe care l-a parcat neregulamentar în centrul vechi al orașului.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3